Köteles vagyok egyeztetni az exférjemmel olyan kérdésekben, mint pl hová menjen táborozni a gyerek nyáron? (közös a felügyelet)
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy az exférjem dafke olyan programokra akarja küldeni a lányunkat, amit ő nem szeretne. Egyebekben az apuka nem töri össze magát a láthatást illetően, leginkább online tartják a kapcsolatot (heti pár perc).2022. febr. 24. 19:36
11/20 anonim válasza:
Mit kellene hozzá szólnia? Mint másik szülő úgy döntött,hogy kiveszi 2 napra és kész.
Igazolva van,tehát a gyereknek semmi hátránya belőle.Ha igazolatlan hiányzás lenne ami mondjuk már árt a gyereknek akkor persze lenne beleszólása,de így nincs.
A táborokról meg rég nem apukának kellene döntenie,hanem a gyereknek.Ha valahová nem akar menni akkor nem megy és kész.Ez nem egy olyan dolog amire rá kellene kényszeríteni egy gyereket.
12/20 anonim válasza:
11!
Aha, nyilván nem zavarná anyukát, ha nem tudna róla, ugye. Abból kellene kiindulni, hogy azt adjuk, amit mastol is elvarunk
13/20 A kérdező kommentje:
12: nem az a problémám, hogy az exférjemmel közölnöm kell az információt, hanem az, hogy biztos, hogy bele fog kötni, nem fog neki tetszeni, és hallgathatom, hogy "miért..., minek..." stb.
2022. febr. 25. 16:34
14/20 A kérdező kommentje:
Viszont "cserébe" olyan programokra akarja kötelezni a gyerekünket, amit ő nem szeretne
2022. febr. 25. 16:35
16/20 A kérdező kommentje:
10 éves
2022. febr. 25. 18:45
17/20 anonim válasza:
Kérdező, a közös felügyelet alfája és omegája, hogy tudtok közösen dönteni a gyerekkel kapcsolatos dolgokban.
Ha ez itt nem megy, akkor a közös felügyelet megszüntetését kell kérni.
18/20 anonim válasza:
Kérdező arra nem válaszoltál, hogy elvárod-e hogy fizesse a táborok felét?
19/20 A kérdező kommentje:
18: Fordítva van, az exférjem erőltetné, hogy a lányunk olyan táborokba menjen, amikbe nem akar. Egyébként abban az időszakban nem is menne táborba (amúgy sem szeretném, hogy az egész nyarat táborokban töltse, szerencsére egyéb módon is meg tudom oldani a felügyeletét, a tábor nálunk csak azért van, hogy változatos legyen a nyara, nem kényszerből). Amit a gyerekkel közösen találunk ki, hogy tetszene neki, és szívesen menne, azt én fizetem egyedül.
2022. febr. 26. 10:55
20/20 A kérdező kommentje:
Tehát nem az anyagiakról van szó. Hanem már nem szívesen egyeztetek vele, hogy a lányunk ide meg ide fog menni, mert az biztos nem fog neki tetszeni, viszont ő kitalál olyasmiket, amikre a gyerekünk nem menne szívesen és ahhoz meg ragaszkodik, hogy az márpedig úgy kell, hogy legyen.
2022. febr. 26. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!