Egyedül lennék ezzel (gyerek téma)?
A helyzet az, hogy én viszonylag fiatalon szeretnék házasodni, gyereket. Ez alatt azt értem hogy kb 30 évesen már jó lenne 2 gyerek mondjuk, összesen pedig én legalább 3-at szeretném.
Viszont ismerkedésnél azt veszem észre, hogy nagyok sokan kapásból nem akarnak gyereket, vagy ha akar akkor is max 2, raadásul 30 felett, merthát addig ki kell élni magunkat, biztos anyagi háttér stb.
Nem találkozni egyszerűen olyannal, aki hasonlóan gondolkodna mint én (persze fontos a kiéles is, de azt 25-ig meg lehet oldani, meg az anyagi háttér is, de az meg már most megvan).
Szóval ki hogy van ezzel?
Fiatalon szerettemvolna èn is
3-at
30 felett lett hasonló okoból
Hát, kapásból a biológia az arravan ráállva hogy annyi idősen kezdd el kb. 40 évesen sokkal nehezebb lesz nagy átlagban mint 25 évesen.
Meg azért én elég családcentrikus vagyok, tehát szeretném látni az unokáimat is felnőni.
30 alatt szerettem volna én is 3-at, időben el is kezdtünk dolgozni az ügyön (25 voltam), de csak 27 évesen lettem először anya. Most 29 vagyok, örültem volna, ha már van második, de még egyelőre nem kopogtatott. Van ez így. Majd jön, ha akar. Még van remény, hogy 30 előtt megszülessen (de legalábbis megfoganjon), de hogy a 3. is összejöjjön 30 előtt az max csak akkor, ha ikrekkel esnék teherbe.
De az ismerősi körben én is azt látom, hogy kb egyedül vagyok ezzel. Vagy legalábbis, ritkaságszámba megy a dolog. Legtöbb ismerősömnek ilyen 30-32 között születik meg az első babája, vagy még később, és a legritkább esetben azért, mert nem jött össze hamarabb. Egyszerűen nekik akkor időszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!