Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha kizárólagos...

Mit tegyek, hogyha kizárólagos felügyeleti jogot akarok, de a bíróság és a gyerek apja tojik rá, hogy a gyerek el van hanyagolva?

Figyelt kérdés

Életem legnagyobb hibája volt, hogy belementem abba, hogy hetekre lebontva legyünk a gyerekkel.

Páros heteken nálam, páratlanokon pedig az apjánál alszik.

Minden jól működött addig, ameddig a gyerek iskolás nem lett. Amikor az apjánál van, akkor sose volt kész a házija, nem volt bepakolva semmije, párszor el is késtek az iskolából, mert nem az apja, hanem a 19 éves "mostohaanyja" neveli a gyereket. Most volt az első tárgyalás, ahol nem kaptam túl sok bíztató dolgot. A gyerek szeret az apjával lenni, jó ott neki, nem ütik, nem verik. Csakhogy nem az apjával van, és nincs is nevelve. Persze, hogy ott jó neki, amikor nem kell a házit megírnia (iskolaotthonos), és nem kell olvasnia. Mit tehetek,

2021. aug. 25. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Első körben beszélj a férjeddel mint egy normális ember. Miért akarod egyből elszakítani?
2021. aug. 25. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem akarom elszakítani, mert nincs kitől. Az apja csak ül egész álló nap. A munkára fogja, de már fél 3-kor otthon van.

Ha lehetne vele erről beszélni, szerinted nem tettem volna még meg? Egyből a bírósághoz rohantam volna vagy mi?

2021. aug. 25. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Aki a felváltva gondozást kitalálta, agyoncsapnám.

Gyerekként volt benne részem, szerencsére a szüleim azonnal léptek, amikor mondtam, hogy ez nekem nagyon nem jó.

2021. aug. 25. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, a pedagógus is írhat véleményt arról, hogy mit tapasztal apás héten.
2021. aug. 25. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Ez édeskevés a kizárólagossághoz, értelme se volt kerni. Simán y nálad valo elhelyezést kell kérni.
2021. aug. 25. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!