Hogyan kell intézni azt a papírt, hogy az idegbeteg anyám ne lehessen az unokájával az én felügyeletem nélkül?
Te, mint szülő korlátozható a láthatást. Tilthatod is.
Ha kifogása van a nagyszülőnek, akkor kérvényezheti a nagyszülői láthatást, ami havonta pár óra. Te jelezheted, hogy a gyerek veszélyeztetve van a nagyszülővel (bemondásra nem hiszik el, bizonyítéka van szükség). Ha tényleg fenáll a veszélyeztetett, akkor felügyelt láthatást fognak csak engedélyezni.
Tehát hangfelvételt kell készitenem amikor random elkezd üvölteni?
Most is az volt hogy kért valamire hogy segitsek neki, mondom oké felöltözök de szarul vagyok úgyhogy nem 2 perc. Elkészültem negyed óra alatt erre ő teli torokból mint a barom üvölt hogy hagyjam békén, mindenki őt basztatja. Epilepsziás egyébként de már nincs rohama évek óta. Megcsináltuk azt a fél perces dolgot, aztán azóta is gépezik. (nem munka van rajta)
Figyelj màr, te amúgy hülye vagy?
Ha nem élet vele, akkor nem hagyod ott a gyereket és kész. Nem kötelezi ott hagynod.
Ha láthatást kér - úgysem fog -, nem kell semmi felvételt csinálnod, úgyse engedik meg neki, hogy a felügyeleted nélkül elvigye.
Nem tudom, mit nem értesz ezn.
Okés, akkor majd kér láthatást, te pedig jelzed, hogy bántalmazó. Kicsi gyerek esetén amúgy sem adnak felügyelet nélküli làthatást, nem kell hozzá felvenni semmit.
De nem értem, minek tartod egyáltalán vele a kapcsolatot, ha ilyen idegbeteg és utálod. Én se tartom az enyémmel, nem tudja a címem, számom, az unokájáról is max. közös ismerősöktől tudhat.
Nem kell vele tartani a kapcsolatot, le kell tiltani mindenhonnan és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!