Hogyan kell intézni azt a papírt, hogy az idegbeteg anyám ne lehessen az unokájával az én felügyeletem nélkül?
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 09:32
21/46 A kérdező kommentje:
Tehát még én vagyok a szemétláda hogy érdeklődöm mi a menete a gyermekem védelmének. Érdekes emberek vagytok ti is.
2023. márc. 20. 10:21
22/46 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy "szemétláda" lennél. Csak értetlen és érzelmileg éretlen vagy.
23/46 anonim válasza:
A gyermeked védelmének egy jó állapotú anya az alapköve. Nem késő segítséget kérned VALÓS emberi kapcsolatokban.
24/46 anonim válasza:
Háromszor leírtuk, hogy felvétel sem kell, nem is engedik a felügyelet nélküli làthatást, ha nem akarod. Egyszerűen olyan buta vagy, hogy hihetetlen.
25/46 A kérdező kommentje:
Oké akkor kérdezném hogyha terhesek lennétek és a ti anyáton lenne ilyen, nem járnátok utána hogyan tudjátok tőle jogilag is megvédeni a gyereket?
2023. márc. 20. 10:27
26/46 A kérdező kommentje:
Előbb meg azt irta valaki hogy kell bizonyiték
2023. márc. 20. 10:27
27/46 anonim válasza:
Komolyan, ilyen van, hogy valaki ennyire sötét? Nem akarom elhinni.
28/46 A kérdező kommentje:
Akkor kell vagy nem? Össze vissza irkáltok. Olyan emberre lettem volna kiváncsi aki már csinált ilyet.
2023. márc. 20. 10:30
29/46 anonim válasza:
"hogyha terhesek lennétek és a ti anyáton lenne ilyen, nem járnátok utána hogyan tudjátok tőle jogilag is megvédeni a gyereket?"
Én az ilyen anyámmal, ahogy írtam, nem is tartom a kapcsolatot, és nem gyakorin járnék utána a láthatási jogának, ha kíváncsi lennék rá, hanem ügyvédnél.
De elpofàztuk, hogy nem kell semmilyen felvétel, kicsi gyerekek esetén még apukának sem engedélyeznek láthatást felügyelet nélkül, nemhogy idegen nagyszülőnek, csak annyira hülye vagy, hogy nem érted.
Komolyan sajnálom a gyereked, hogy ennyire értetlen anyja lesz.
30/46 anonim válasza:
Ne menj az anyádhoz, ne engedd, hogy hozzátok menjen, változtass telefonszámot vagy tiltsd le vagy bármi. Zárd ki az életedből és megvan oldva a probléma. Jó lenne magadat is összeszedni, hisz anya leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!