Mikor csalódtatok a bébiszitteretekben? Mikor húzta ki nálatok a gyufát? Ha volt konfliktus, hogyan oldottátok meg?
Keresel masikat ne itt hisztizz. Keresel mast, kifizeted ot mert ingyen nem fog vigyazni senki mas rajuk. Ha o se szimpi keresel megint mast.
Hmm. Konfliktusrol csak hallottam: anyuka ott is azt hitte korulotte forog a nagyvilag es h a neveletlen kolykeire tilos raszolnia a szitternek. :D Ez a legtipikusabb!
Első: Nálad minden oké? Kiírtam, hogy történeteket szeretnék olvasni. Akinek van ilyen tapasztalata, szívesen venném ha leírná. Sehol nem kértem tanácsot, pláne nem 0 infóból... Elhiszem, hogy szerettél volna mindenképp írni, de ez például nem volt válasz a kérdésemre. Azért köszönöm, hogy írtál.
Saját személyes tapasztalat érdekelne elsősorban.
Egyébként erre is kíváncsi vagyok, hogy mennyire zárják rövidre a szülők a kapcsolatot, ha a felépített bizalom után valami nem klappol...
Még az elsőhöz annyit, utána több ilyen jellegű kommentre nem reagálok, hogy én ezt nem tartom opciónak, mert ez nem a szülő és a szitter érzéseiről szól elsősorban, hanem a gyerek lelki és testi biztonságáról. Éppen ezért nem "váltogatjuk" csak úgy a bébiszittereket. De itt ezt be is fejeztem, térjünk vissza a kérdésemre.
4, írsz ki kérlek kérdést? És majd ott megbeszéljük. 😉 XD
Innentől kezdve csak azokra a hozzászólásokra reagálok, amik választ adnak a kérdésemre.
Nem tudok szülő szempontjából válaszolni a kérdésre, mert nincs gyerekem, bébiszitter viszont már voltam. Ott a családdal hetente egyszer leültünk hosszabban beszélgetni, mindkét oldalról megosztottuk a gondolatainkat. Ez nálunk jól működött.
Én is voltam előtte olyan családnál, akik bunkók voltak velem, húzták a kifizetést, úgyhogy otthagytam őket. Kár, mert a kislánnyal nagyon jóban voltunk. :(
Más: Utolsó, fogd már be. Nem biztos, hogy tudod, hogy működik ez az oldal, úgyhogy elmagyarázom: nem kell minden kérdésre válaszolnod, amit meglátsz, nem tiltanak ki. :) Nincs megfelelő válaszod? Semmi baj, ugorj a következőre.
Egyébként meg annyira nem lehetsz hülye, hogy látatlanban találgatod, miért írhatta ki a kérdést a kérdező. Hol írta, hogy volt valami konfliktusa? Persze lehet volt, de az is lehet, hogy még csak bébiszittere sem volt korábban, csupán szeretne fogadni egyet, és próbál – felelősségteljes szülő módjára! – felkészülni rá.
Ráadásul milyen ingyen munkáról beszélsz? Annyira látszik, hogy valami megkeseredett, alulfizetett személy vagy, aki elfáradt itt a hét végére.
Tesómnál volt. A bébiszitter nem jött el időben, de akkor szólt csak, mikor már ott kellett volna lennie, hogy egyetemi órája van. Meg olyan, aki a saját unokájára vigyázott, meg olyan, aki covid legfelfutóbb időszakában, enyhe hőemelkedéssel és köhögéssel náthásan érkezett maszk nélkül.
A saját unokás mellè kerestek második szittert a többieket nem hívták többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!