Üdv! Ùjszülött kislányom èdesanyja - akivel nem èlünk együtt - szeretne kizàròlagos szülői felügyeleti jogot. Èn imádom a gyereket ès igenis szeretnék igazi apakènt jelen lenni az èletèben. Ön lemondana a felügyeleti jogàròl?
Önként semmiképpen.
Az egy másik kérdés, hogy miért nem éltek együtt?
A gyerek tervezett volt vagy véletlenül jött össze? Vagy te nem akartad, a párod meg anélkül, hogy neked szólt volna, abbahagyta a védekezést?
Milyen a kapcsolatod a pároddal? Ha jó a kapcsolat, akkor ezt simán meg lehet beszélni. De akkor az sem érthető, miért nem éltek együtt.
Ha nős férfi vagy és azért nem éltek együtt, akkor nem tudom beleképzelni magam a helyzetedbe, mert nem csalnám meg a feleségemet.
Én megszüntetném a közös felügyeletet. Röhej, hogy olyan tehet keresztbe a gyereket nevelő szülőnek, aki látja havi 2-3 napot.
Nem, nem vagyok elvált, de látom a környezetemben.
Elöször is egyáltalán együtt voltatok korábban mint pár, vagy csak alkalmi kapcsolatban becsúszott a baba? Vagy esetleg bántalmazó kapcsolat volt köztetek?
Másrészt mivel indokolja az anya, hogy téged teljes mértékben kizárna a gyerek életéböl?
Amíg nem írsz részleteket, addig nem lehet érdemi választ adni. (Tapasztalat szerint ilyen esetekben elég sok olyasmit hallgat er a kérdezö, ami neki nem pozitív lenne)
"te nem akartad, a párod meg anélkül, hogy neked szólt volna, abbahagyta a védekezést"
Bocs, de miért a nö dolga lenne a védekezés? Ha a kérdezö - vagy bármelyik másik férfi nem akar gyereket, akkor húzzon gumit, ne a nöre bízza a védekezést!
1) Nem lehet lemondani a szülői felügyeleti jogról.
2) Ha imádod a gyereket, miért jut ez egyáltalán eszedbe?
Szóval nem mondanék le semmiyen esetben sem.
9-es, a férfi MÉRT NEM HÚZ GUMIT, ha nem akar gyereket???
Ha én nem akarok, gyógyszert szedek, vagy bármi. A férfinek csak egy szros kotont kell a péniszére gördítenie, nem is méreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!