Üdv! Ùjszülött kislányom èdesanyja - akivel nem èlünk együtt - szeretne kizàròlagos szülői felügyeleti jogot. Èn imádom a gyereket ès igenis szeretnék igazi apakènt jelen lenni az èletèben. Ön lemondana a felügyeleti jogàròl?
Szerintem nem jön vissza a kérdező.
Délelőtt még mentegette valaki, hogy biztos dolgozik.
Este 9 óra elmúlt, ha érdekelte volna ez a kérdés ill. valóságos problémáról lett volna szó, biztos, hogy már reagált volna a válaszokra (amikben kérdések is voltak).
35. Tanulj meg olvasni.
"Èn imádom a gyereket ès igenis szeretnék igazi apakènt jelen lenni az èletèben."
Ez azt jelenti, hogy nevelni akarja a gyereket. MIért feltételezed a legrosszabbat?
36. Mi a francnak jönne vissza, a kérdésre választ nem kapott, csak az anyázás megy, hogy minek csinált gyereket, ha nincs is együtt az anyjával. Pedig fogalmunk sincs, miért nincsenek együtt, és nem is számít.
A te neveden van a gyerek?
En terhesen hagytam el a ferjem en nevemen van a kisfiu 1 eves kora utan engedtem h jarjon hozza mert letette a kabitoszert addigra
Te mert nem vagy az anyjaval ha kerdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!