Hogyan kell intézni azt a papírt, hogy az idegbeteg anyám ne lehessen az unokájával az én felügyeletem nélkül?
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 09:32
11/46 anonim válasza:
Mi a francért mentek hozzá, ha még téged is megijeszt?
12/46 A kérdező kommentje:
Még csak terhes vagyok, mostanában érik bennem hogy kik lesznek azok akik részt vesznek a kicsi életében majd.
Tényleg nem merném rábízni. Anyósom egy tündér, őrá bármikor.
2023. márc. 20. 10:05
13/46 A kérdező kommentje:
Nagyon hirtelen, egyik pillanatban még minden happy, a másikban meg üvölt. Előre nem tudom mikor robban.
2023. márc. 20. 10:06
14/46 anonim válasza:
Osztom a 6-os kérdését:
"Figyelj màr, te amúgy hülye vagy?"
Hogy akarsz egy olyan ügyben "intézkedni", ami még fel sem vetődött? Egy (még) nem létező gyerek életéből, hogy szeretnél bárkit kizárni "papírral"?
15/46 A kérdező kommentje:
Azért mert minket unokatesómmal a mama bántott, lett is eredménye, nem volt jó gyerekkorunk. Nem intézett akkor senki ilyen papirt, kötelező volt menni hozzá hogy ne balhézzon. Én nem akarom ugyanezt a saját gyerekemmel.
2023. márc. 20. 10:15
16/46 anonim válasza:
De mit nem értesz azon, hogy fogod magad és mostantól nem tartod a kapcsolatot, nem mész, nem engeded oda a gyereket?
Mit nem értesz ezen?
17/46 A kérdező kommentje:
Meg nyilván a mai reggel után jogosan érzem ezt hogy a születendő babámért mindent meg fogok tenni hogy neki nyugalma legyen.
2023. márc. 20. 10:18
18/46 anonim válasza:
Akkor sem volt kötelező mennetek hozzá, csak a szüleitek lesz.rták, hogy nektek ez nem jó.
19/46 anonim válasza:
És te ahelyett, hogy feldolgoztad volna ezeket, gyereket vállalsz ilyen labilis idegzettel, amit volt kitől örökölni? Szégyen vagy, komolyan. Mi lesz abból a szegény meg nem született gyerekből ilyen anya mellett?
20/46 A kérdező kommentje:
Oké nem megy a gyerek. Beperel az anyám. Azt kérdeztem hogy hangfelvétel elég-e hogy higyjenek nekem.
2023. márc. 20. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!