Mi a véleményetek a váltott gyermek nevelésről? Egy hét anyával, 1 hét apával. A megszokott otthonukban.
"Nem értem hogy az miért jobb ha a gyerek cuccol minden héten?"
Mert ha nem ő cuccol, akkor amíg ki nem repül, egyikőtöknek se lesz partnere. Meg amúgy 3 lakást fogtok fenntartani?
Azért mert a gyereknek nincs közben más csalàdi élete…
Neki kevesebb a személyes holmijuk, ami feltétlen kell mindig.
Tehát a férjed is és te is fix pàrkapcsolt nélkül lesztek addig, amíg ez így megy.
Én nem tudnék az elvált férjem cuccai közt élni sem, másrészt mint új psr sem tűrném, hogy hetente kimegy a képből..
Vagy nekem is menni kéne? És az exasszony cuccai közt lenni?
Kiviteleztetetlen..
Egyébként nem kell hétvégi apunak lenni, csak mert nálad vannak a gyerekek. Lehet nálatok, amíg te dolgozol, programozol, vagy a gyeerekek is lehetnek nála nem csak a kötelező időkben.
Szerintem is sok buktatója van. Ha nagyon ragaszkodtok hozzá, ki kellene próbálni egy kellően hosszú, pl 6 hetes vagy 2 hónapos periódusban. Addig albérlet helyett mehetnél panzióba, esetleg rokonhoz. Ha működik, csináljátok.
Még azt lehetne szerintem, ha van lehetőséget saját otthont teremteni, hogy eladjátok a közös lakást, és ugyanabban a társasházban, vagy máshol nagyon közel vesztek magatoknak lakást. Vagy, mivel építkezésről írtál, esetleg átalakíthatnátok a házat, két önálló lakással benne, akár hivatalosan is feloszthatjátok, társasházzá alakulhattok két albetéttel.
"szóval egy intelligens ember nem válhat el, élje le az életét a langyos sza. ban úgy hogy egyik se boldog. 5 évig elég volt. És mutassuk azt a gyerekek felé, hogy ez így természetes. "
Érdekes... Tehát elváltok, mert a langyos xar nem jó. Nade mi lesz helyette? Innen nézve egyik héten hideg székrekedés, másik héten még forró fosás. Mert párkapcsolat így ugye kizart-nincs az a férfi, se nő, aki elfogadná, hogy a párja kéthetente költözik, és olyan sincs, aki azt fogadná el, hogy a felesben lakott ingatlanba menjen a másik párja is. Vagy kommuna lesz q vége?
Tanulságosak a válaszok. Nem látom a máskor oly előszeretettel hangoztatott bölcsességet, miszerint a gyerek érdeke az első.
Mindenki azt emeli ki, miért kényelmetlen ez a szülőknek.
Amíg az, hogy a gyerekek bizonyítottan szarul élik meg a hurcolkodást, a kétlaki életet, nem számít. Mert ezt tartjuk normális megoldásnak: a gyerek szívjon.
48!
Többen leirtak, hogy eleve a váltott nevelést nem tartják megfelelőnek. De amúgy ha leszallsz az ősanya piedesztálodról és picit elgondolkozol, akkor meglathatod, miért lényeges a szülők kényelme: boldogtalan, feszült szülőknek boldogtalan, feszült gyereke lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!