Mi a véleményetek a váltott gyermek nevelésről? Egy hét anyával, 1 hét apával. A megszokott otthonukban.
Az ingatlan kié? Nem akartok saját otthont? És nem akartok társat is idővel? Ha igen, addig hova rakjátok ebben a rendszerben? Mert ezzel összekötözöttségre ítélitek magatokat, amíg ki nem repülnek.
(A 15 éves, meg aki még már egyedül közlekedik, véleményem szerint már úgyis oda mehetne, akihez épp kedve tartja. Nálunk legalábbis így van, pedig más városban lakunk.)
"Vajon mennyi idő múlva és melyik szülőnek lesz tele a hócipője ezzel a kétlakisággal?"
Amellett, hogy én sem hallottam hasonlót, ha belegondolunk, a gyerek meg meg bezzeg viselje el a kétlakiságot? Mikor amúgy neki még fontosabb lenne az állandóság.
Szerintem a gyerek szempontjából biztosan jobb ez, mert a maga kis környezete állandó.
Tehát fenntartanátok három ingatlant, az egyikben te laksz, a másikban az ebéd, a harmadikban a gyerek. És gyakorlatilag váltva költöznétek be a gyerekhez.
Rengeteg buktatója van a dolognak, baromi intelligensnek és együttműködőnek kéne ahhoz lennetek, hogy működjön. De ha baromi intelligensek és együttműködőek lennétek, akkor nem válnátok. Szóval szerintem felejtsd el.
*exed, nem ebéd
hülye autokorrekt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!