Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a váltott...

Mi a véleményetek a váltott gyermek nevelésről? Egy hét anyával, 1 hét apával. A megszokott otthonukban.

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a gyerekeknek is túl komplikált.
2023. febr. 18. 09:32
 12/62 anonim ***** válasza:
100%
Még nem hallottam ilyenről. De akár működhet is,ha mindenki kellően közel lakik. Mondjuk az szívás, ha az egyik fél a saját hetében nem takarít pl.
2023. febr. 18. 09:32
 13/62 A kérdező kommentje:
9# neked kellett költözni? Mert akkor nem csodálom. Nálunk a gyerekek ugyanúgy ragaszkodnak mindkét szülőhöz.
2023. febr. 18. 09:33
 14/62 anonim ***** válasza:
90%

Az ingatlan kié? Nem akartok saját otthont? És nem akartok társat is idővel? Ha igen, addig hova rakjátok ebben a rendszerben? Mert ezzel összekötözöttségre ítélitek magatokat, amíg ki nem repülnek.

(A 15 éves, meg aki még már egyedül közlekedik, véleményem szerint már úgyis oda mehetne, akihez épp kedve tartja. Nálunk legalábbis így van, pedig más városban lakunk.)

2023. febr. 18. 09:34
 15/62 anonim ***** válasza:
77%

"Vajon mennyi idő múlva és melyik szülőnek lesz tele a hócipője ezzel a kétlakisággal?"

Amellett, hogy én sem hallottam hasonlót, ha belegondolunk, a gyerek meg meg bezzeg viselje el a kétlakiságot? Mikor amúgy neki még fontosabb lenne az állandóság.

Szerintem a gyerek szempontjából biztosan jobb ez, mert a maga kis környezete állandó.

2023. febr. 18. 09:36
 16/62 A kérdező kommentje:
A gyerekek miatt gondoltam erre. Hogy az ő életük ne boruljon meg annyira. És egyenlőre, később még alakulna a helyzet. Az ingatlan 50-50%
2023. febr. 18. 09:39
 17/62 A kérdező kommentje:
Az egyik gyermek enyhén autista, részben miatta is lenne ez a megoldás, mindkettőnkhöz ragaszkodik és a megszokott otthonához is.
2023. febr. 18. 09:41
 18/62 anonim ***** válasza:
98%
Na nálunk az enyhén autista volt az, aki fogta magát és átköltözött, mert ott nagyobb nyugi van a tesóktól.
2023. febr. 18. 09:45
 19/62 anonim ***** válasza:
74%

Tehát fenntartanátok három ingatlant, az egyikben te laksz, a másikban az ebéd, a harmadikban a gyerek. És gyakorlatilag váltva költöznétek be a gyerekhez.

Rengeteg buktatója van a dolognak, baromi intelligensnek és együttműködőnek kéne ahhoz lennetek, hogy működjön. De ha baromi intelligensek és együttműködőek lennétek, akkor nem válnátok. Szóval szerintem felejtsd el.

2023. febr. 18. 09:46
 20/62 anonim ***** válasza:
78%

*exed, nem ebéd

hülye autokorrekt

2023. febr. 18. 09:47
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!