Mi a véleményetek a váltott gyermek nevelésről? Egy hét anyával, 1 hét apával. A megszokott otthonukban.
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 09:09
1/62 anonim válasza:
Nem értem...egy hétig anyjuk, majd 1 hétig apjuk költözik be a megszokott otthonba?
2/62 A kérdező kommentje:
Igen, ők maradnak.
2023. febr. 18. 09:14
3/62 anonim válasza:
Hát elég fura...ilyet nég nem hallottam...
Vajon mennyi idő múlva és melyik szülőnek lesz tele a hócipője ezzel a kétlakisággal? Nembeszélve arról, hogy mi a helyzet az új partnerrel? Nemhiszem örülne bármelyiköjük új párja ennek.
Szerintem ez őrültség, de ez csakaz én véleményem
4/62 anonim válasza:
Tehát minden full valtozatlan, a hazat felosztjak kéþ lakrészre es úgy?
Ne haragudj, nem teljesen értem.
5/62 A kérdező kommentje:
Az jobb ha a gyerek cuccol jobbra-balra? Szerintem nem.
A gyerekek között van 15 éves is. Ezért is gondoltam erre, hogy nekik a megszokott legyen.
A gyerek nevelés meg eddig is közös volt, Apa is ugyanúgy van a gyerekekkel mint Anya.
2023. febr. 18. 09:25
6/62 A kérdező kommentje:
4# nem osztjuk fel a házat.
Egyik héten én vagyok itt, másik héten az Apuka.
2023. febr. 18. 09:26
7/62 anonim válasza:
És amíg nem ott vagytok addig hol?
8/62 A kérdező kommentje:
Én albérletbe mennék a másik fél szerintem az Apjához ami egy utcával van arrébb.
2023. febr. 18. 09:29
9/62 anonim válasza:
Gyerekként volt benne részem. Szerencsére a szüleim az első alkalommal, amikor elmondtam, hogy nekem ez mennyire nem jó, megértették, és megszüntették.
10/62 A kérdező kommentje:
Amúgy több helyen van ez a váltott gyereknevelés, csak ott a gyerekek költöznék minden héten. Na azt nem szeretném.
2023. febr. 18. 09:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!