Mi a véleményetek a váltott gyermek nevelésről? Egy hét anyával, 1 hét apával. A megszokott otthonukban.
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 09:09
21/62 A kérdező kommentje:
18#nálunk az auti nagyon szereti a tesókat.
2023. febr. 18. 09:48
22/62 A kérdező kommentje:
19# szóval egy intelligens ember nem válhat el, élje le az életét a langyos sza. ban úgy hogy egyik se boldog. 5 évig elég volt. És mutassuk azt a gyerekek felé, hogy ez így természetes. Köszi
2023. febr. 18. 09:51
23/62 anonim válasza:
Később egyikőtök sem szeretne párkapcsolatot? Ezt lebeszéltétek előre?Mert ott viszont(szerintem)bukni fog a dolog,sajnos:/ de ne így legyen. Nem ismerek olyat,aki ezt tolerálná,de ettől biztos akad,aki igen. Amúgy,ha nektek működik,ti életetek,miért ne.
24/62 anonim válasza:
@22, intelligens és együttműködő. Most gondold át, hogy a válásotokban mennyire játszott szerepet az, hogy nem működtetek együtt.
25/62 A kérdező kommentje:
24.tisztába vagyok vele hogy mi rontottuk el. Igen minden fontosabb volt a 3 gyerek az auti gyermek fejlesztése heti 4-szer és ez építkezés közben derült ki.
És igen évekig próbáltuk rendbe hozni, ez van 😔
2023. febr. 18. 10:00
26/62 anonim válasza:
Kérdező, látszólag te ezt már eldöntötted. Senki szerint nem jó ötlet, te pedig belemagyarázod, hogy ez mégis milyen jó. Nem kell meggyőznöd senkit, a ti döntésetek.
De akkor miért született a kérdés? Mire számítottál?
27/62 anonim válasza:
Ez hülyeség, mert ebben ti mint felnőttek nem fogtok fixen élni. Ha lesz abban rendszer hogy ki mikor alszik apánál akkor majd azt szokják meg a gyerekek ,szóval fölösleges ez a ház fixen marad dolog hisz változás így is lesz...
28/62 A kérdező kommentje:
23.De biztosan azért írtam hogy egyenlőre így lenne aztán alakul.
Addig a gyerekek is nőnek. De nem lenne olyan drasztikus hogy mondjuk apuka 2 hetente 2 napot van velük, közbe meg a nagy már programozna stb...
2023. febr. 18. 10:02
29/62 A kérdező kommentje:
Nem magyarázok bele semmit, kíváncsi voltam felnőtt emberek véleményére. Ennyi.
2023. febr. 18. 10:03
30/62 anonim válasza:
Engem azért érdekelne, hogy a férjed ehhez mit szól. Mert úgy a három fémből, akinek a véleménye ebben a témában számít, neki eléggé vétójoga van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!