Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire nincs segítség a...

Ennyire nincs segítség a gyerek mellett? Még valaki?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, tudom hogy mindenki magának szül..

De egyszerűen ismerősök közt is úgy látom, csak nekünk nincs ennyire segítségünk

28 éves vagyok egy 4.5 éves ovissal, 2.5 éve már dolgozok is újra, de egyszerűen senki nem segít semmiben soha. Ha beteg is a gyerek mindig nekem, nekünk kell megoldani.

Anyósom meghalt pár éve, mikor terhes voltam, az én anyám dolgozik, de őt se lehet fél évente egy napra se megkérni, próbáltam már egy egy napra mikor fontos tárgyalásom lett volna és muszáj bemenni dolgozni, de akkor se, értem hogy dolgozik, de neki is van szabadsága, szabadnapja, néha tudna cserélni, de állítólag náluk nem lehet.... (Lidlben dolgozik) mindig azt mondja, hogy ott úgy kell menni, ahogy csinálják a beosztást... 4 és fél év alatt egyszer sem volt jó neki egy napra sem

Apám nyugdíjas, de rá egy hangyát se hagynék (alkesz), nem hogy gyereket

Apósom szintén nyugdíjas, rá azt hittem jobban lehet számítani, mert józan életet él és mos főz takarít stb , házias, de pár hete bebizonyosodott hogy rá sem lehet, mert ott hagytuk neki a gyereket 30 percre amíg elmentünk az okmányirodába a szomszéd utcába, arra mentünk haza, hogy a nagykapu tárva nyitva, mert ő majd ment el délután valahova gondolta kinyitja a kaput, a gyerek maga homokozgat ott, főút mellett, a kedves papa meg bent a nappaliban meccset néz..gondolta elvan a gyerek kint maaga is..ezek után hogy hagyjuk rá is

Keresztszülők, nagynénik se nagyon tolonganak érte, bár maguk is kisgyerekesek, szóval azt mondjuk megértem..

Másnak is ennyire nincs senki?

Én már néha kezdek kikészülni

2023. jan. 22. 14:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező, miért? Anyád kényszerített arra hogy szülj? Érdekes, azon megy a hiszti hogy anyád nem vesz ki szabit, de ha a férjed a GYEREK APJA csinálja ugyan azt az természetes.
2023. jan. 23. 16:38
 62/65 A kérdező kommentje:

Több ponton meg tudlak cáfolni amúgy..

Tudatos munkahelyem van, ott vagyok 8 éve, jól is dolgozok, de nyilván a legjobb helyen is van egy pont, mikor már kellemetlen, akár a kollegáiddal szemben is...

Mit ertesz B C terv alatt?

Van B terv, pl az hogy kb 1 heten belul lenne másik munkahelyem ha elküldenének, de nem szívesen megyek máshova, C terv hogy eltart a ferjem minket, de ezert se vagyok oda..

Gyerekbarát a munkabeosztásom, 8.30tol 15.30ig vagyok, ennél gyerekbarátabb hol van?

Amúgy majdnem 2 évig bölcsis volt, és ott szinte sose volt beteg, az óvoda óta az, erre se tudsz keszulni, vagy az lesz vagy nem

2023. jan. 23. 19:38
 63/65 A kérdező kommentje:

Mint leírtam a gyerek apja segít eleget, még munkát is váltott tavaly ,hogy többet tudjon, de náluk is nyilván van egy határ, jelenleg is a (gyermektelen) kollegája covidos, otthon van, így ő nem tud itthon maradni, mert üresen nem maradhat az irodájuk..

De kiírtak 2 het home officera mától így egyelőre megoldottam

2023. jan. 23. 19:41
 64/65 anonim ***** válasza:
77%
B terv a bébiszitter. C terv a szülők felváltva veszik ki a szabit. D terv otthon végezhető munka.
2023. jan. 23. 22:16
 65/65 anonim ***** válasza:
96%
Szia kérdező! Örülj, hogy számíthatsz a férjedre. Annak idején én is számíthattam az enyémre, de sajnos meghalt, úgyhogy nekem tényleg mindent egyedül kell megoldanom. Munka, háztartás, gyerekkel programozás, tanulás, vásárlás, ügyintézés, és ha beteg azt is. Nagyszülők sincsenek, tudom nem egyszerű, csak kitartás! Nem sajnáltatni akarom magam, de nekem aztán tényleg nincs énidő, meg ilyenek, és mégis élek.
2023. jan. 25. 11:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!