Hogyan lehet megoldani az életet egy 1 évessel és 2 kutyával?
A probléma a következő 😬
A kutyáknak most a konyhában van a lakhelyük. (babaráccsal)
Az 1 éves nem lehet velük egy légtérben, mert az egyiket bántja, a másik pedig őt akarja bántani 😬 (+ meg akarja enni a fekhelyüket)
Így viszont nem tudok se főzni, se mosogatni, semmit csinálni a konyhában, mert a kicsi nem ül meg az etetőszékben.
2 szobás lakásban lakunk, és egyre nehezebb a bébivel így, hogy nem tudok pár percnél tovább kint lenni a konyhában (és már ő is sokszor sír, hogy nincs beengedve).
Nem tudom mit tehetnénk.
Az is eszembe jutott, hogy költözzenek a kutyák az erkélyre (végig redőny van rajta) de hát lehet h az hülyeség...
40
De bizzony az idős, agresszív rokon is menne, nem lenne biztonságban a gyerek.
A legjobb megoldást keresném ott is nyilván.
Itt is írtam, hogy mindent megtennék, hogy maradhassanak, hisz vállalltam, de ebben a formában nem.
1,5 volt mind2 gyereekem amikor ki tudta nyitni, kèsőbb pedig át tudtak mászni a rácson..
Szóval tutttti nem.
És meget a lepontozás
"Normális ember NEM dobja el azt az élőlényt akit befogadott, hónapokig, évekig nevelt, akit a kutya/ macska/ akárki megszeretett. Nekik ti vagytok a családja, nincs senki más."
De normális ember nem is vállal ilyen körülmények közé gyereket.
45# 3😉
Amúgy én nem is engedném azt, hogyha gyerek van, akkor lehessen az embernek állata. Úgyis az állat szívja meg, és ő is ugyanúgy szereti a gazdáját, sőt talán még jobban, mint ahogy a kölyök fogja az anyját /apját. De persze ő csak egy állat, ki a f*szt érdekel. Na ezért is nem akarok soha gyereket, és rühellem őket.
Nem olvastam végig, bocs, ha volt már: szobakennel.
Nekünk 2 nagytestű (35kg+) van a házban a gyerekkel, 2 szoba, kb 55nm. Igaz, nekünk kertes, de bent vannak a kutyák is.
Van az a pár év a gyermek életében, amikor bizony szeparálni kell a kutyáktól, legyenek azok bármilyen jól neveltek. Egyszerűen mert belemászik az itatótálba, vagy fájdalmat okoz nekik, és a kutya sem köteles mindent elviselni egy gyerektől (akkor sem, ha "olyan fajta"!).
Vagy vegyetek nekik fém boxot, ezek összecsukhatók, vagy készíthettek (készítethettek valakivel) bútornak álcázott szobakennelt. Nagyon esztétikusra meg lehet ezeket csinálni, passzolhat a szoba dizájnjával, és jó tv alá, vagy komód helyett, szóval fölé még akármit tudsz tenni. Bent meg kényelmes, nyugis helye lesz a kutyáknak. Ha nem ismerik a boxot, akkor lesz pár hét munka a beszoktatással, de hosszú távon abszolut megéri!
42. Aha és ha a kérdezőék majd kistestvért akarnak a gyereknek, de a nagy féltékeny lesz a kicsire, agresszív stb, majd a nagyobb gyereket is lepasszolják?
Ez a mentalitás, hogy kiszakítunk valakit a családból akiért felelősséget vállaltunk, normális embernek nem opció, és undorító. Akár kisállatról van szó, akár emberről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!