Hogyan lehet megoldani az életet egy 1 évessel és 2 kutyával?
A probléma a következő 😬
A kutyáknak most a konyhában van a lakhelyük. (babaráccsal)
Az 1 éves nem lehet velük egy légtérben, mert az egyiket bántja, a másik pedig őt akarja bántani 😬 (+ meg akarja enni a fekhelyüket)
Így viszont nem tudok se főzni, se mosogatni, semmit csinálni a konyhában, mert a kicsi nem ül meg az etetőszékben.
2 szobás lakásban lakunk, és egyre nehezebb a bébivel így, hogy nem tudok pár percnél tovább kint lenni a konyhában (és már ő is sokszor sír, hogy nincs beengedve).
Nem tudom mit tehetnénk.
Az is eszembe jutott, hogy költözzenek a kutyák az erkélyre (végig redőny van rajta) de hát lehet h az hülyeség...
A kisebbik kutyus 9 éve velünk van, az öreget befogadtuk ideiglenesen. Azt mondták max 1-2 évet fog élni.
Ez volt 6 éve.
Nagyon nem így terveztük 😬
#3 100%-ig egyetértek veled.
De ha elküldjük valamelyik kutyát, akkor is mi leszünk a ganék.
23-24 évesen nem azon gondolkodtunk sajnos, hogy mi lesz majd ha 7-8 év múlva lesz egy babánk 😳
Nekünk is 2 kutya van meg egy 15 hónapos gyerek. Mi úgy oldottuk meg ezt a problémát hogy családi házba költöztünk. Bár nálunk egyik kutya se akarja bántani a gyereket, szerintem ha csak hajlandóságot is mutatna rá megpróbálnám valamelyik családtagnak adni. Imádom a kutyáinkat, de a gyerek az első.
Az a baj hogy a jelenlegi helyzettel mindenkivel ki van szúrva nálatok. Neked rossz hogy nem tudsz főzni, a gyereknek rossz hogy nem lehet ott melletted a konyhában és a kutyáknak rossz hogy a konyhába vannak bezárva. De amúgy a gyereknek meg lehet tanítani hogy hagyja a kutyák fekhelyét, meg ne bántsa őket, de nyilván folyamatosan szemmel kell tartani őket. De olyan kutyával aki bántani akarja őt, én ezt nem merném megrizikózni.
Nekünk is van kutya és gyerek is. Amit tehetsz:
-Baba karámmal keríted el őket.
-Megtanítod őket, hogy kölcsönösen békénhagyják egymást
-Nagyobb helyre költöztök
De babatervezéskor, amikor a kutyák már bőven megvoltak, gondolhattátok volna, hogy ez így nem lesz elég, nem?
Egy opció van, az hogy nagyobba költöztök. Vagy vissza anyósékhoz, szüleidékhez.
Hát akkor nincsenek jó kilátásaink..
Egyetlen kutyát max pakolnék ide oda a lakásban, de a kettő már problémás.
Sokkal több kosz, szőr..
"gané" akartam lenni és még terhesen eljuttatni az öreget egy állatvédő csapathoz vagy befogadóhoz, de nem jött össze (férj végül megvétózta).
Na azért is mit kaptunk, mekkora car emberek vagyunk.
Basszus figyeljetek ha 7-8 évvel ezelőtt tudtam volna, hogy ez lesz, akkor teljesen máshogy csináltam volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!