Hogyan lehet megoldani az életet egy 1 évessel és 2 kutyával?
A probléma a következő 😬
A kutyáknak most a konyhában van a lakhelyük. (babaráccsal)
Az 1 éves nem lehet velük egy légtérben, mert az egyiket bántja, a másik pedig őt akarja bántani 😬 (+ meg akarja enni a fekhelyüket)
Így viszont nem tudok se főzni, se mosogatni, semmit csinálni a konyhában, mert a kicsi nem ül meg az etetőszékben.
2 szobás lakásban lakunk, és egyre nehezebb a bébivel így, hogy nem tudok pár percnél tovább kint lenni a konyhában (és már ő is sokszor sír, hogy nincs beengedve).
Nem tudom mit tehetnénk.
Az is eszembe jutott, hogy költözzenek a kutyák az erkélyre (végig redőny van rajta) de hát lehet h az hülyeség...
Szerintem is megoldás lehet a terasz.
Illetve otthon hagynám apukát 1-2 napra a gyerekkel és a két kutyával, hátha átértékeli a helyzetet.
Mennie kell valamelyiknek. 🤣
Szerintem eleve undorító kutyát házban tartani. Van egy ismerősöm, két szobakutyaval, egy babával. Mindig büdös kutyaszaga van, számomra gyomorforgató.
Akár milyen okból nem viszed hanem azért mert veszélyt jelent a gyerekedre.
Mi lesz ha te elmész wc re s gyerek meg nálunk kb 1.5 évesen már kinyitotta a biztonsági rácsot, a kutya nem kiszámítható.
Megmondod vagy befogadják, vagy elengeded a kapuba vagy ha már úgy is öreg viszed elaltatni, inkább a kutya mint a gyerekem legyen a föld alatt.
37 vagyok nekünk is lakásban van a kutya, előszobában van tartva(nagyobb mint a szoba), szőr van, szaga ritkán kistestű.
Valahol olvastam a gyereknek jót tesz, ahol van állat, ritkább az allergia.
De ha jelét mutatná, hogy veszélyes a gyerekre költözne.
A kutya is élőlény, értük is felelősséget vállaltál amikor befogadtad őket.
Biztos van megoldás, egy elkülönített rész a kutyáknak , akárhogy, megoldást kell keresni.
Normális ember NEM dobja el azt az élőlényt akit befogadott, hónapokig, évekig nevelt, akit a kutya/ macska/ akárki megszeretett. Nekik ti vagytok a családja, nincs senki más.
Normális érző ember nem dob el kisállatot, mindenre van megoldás anélkül is, hogy bármelyiküktől megszabadulnál. Te se örülnél, ha gond lenne veled és a családod kidobna, vagy lepasszolna, hogy ne legyél útban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!