Hogyan lehet megoldani az életet egy 1 évessel és 2 kutyával?
A probléma a következő 😬
A kutyáknak most a konyhában van a lakhelyük. (babaráccsal)
Az 1 éves nem lehet velük egy légtérben, mert az egyiket bántja, a másik pedig őt akarja bántani 😬 (+ meg akarja enni a fekhelyüket)
Így viszont nem tudok se főzni, se mosogatni, semmit csinálni a konyhában, mert a kicsi nem ül meg az etetőszékben.
2 szobás lakásban lakunk, és egyre nehezebb a bébivel így, hogy nem tudok pár percnél tovább kint lenni a konyhában (és már ő is sokszor sír, hogy nincs beengedve).
Nem tudom mit tehetnénk.
Az is eszembe jutott, hogy költözzenek a kutyák az erkélyre (végig redőny van rajta) de hát lehet h az hülyeség...
Az a kutya, amelyik a gyerekemet bántja, vagy akarná 1 nappal sem maradna tovább.
Elsősorban persze kutyaovi/suli
Ha nem, akkor menne tovább.
Azt is vállalnám, hogy genya vagyok.
Egyébként csak olyan állat mellé válllanék gyereket, akivel együtt tud èlni.
Lakásba kutyát eleve nem, max, ki-be járósként.. de ez pan/ társasházban nem megoldható, oda nem vállalnék.
Genyaság ide vagy oda
A gyerekem nem tudja magát megvédeni, én sem tudom
Előbb utóbb megvan a baj.
Írtam, hogy előbb a megoldás, kutyasuli/ ovi, ha nem működik, akkor megy.
De érez, emiatt sem maradna.
Az, hogy egy konyhába van zárva sem megoldás..
Nem jó neki se.
Keresnék olyan helyet, ahol normàlisan tud élnoy
És igen a gyerekem 1000* fontosabb, mint egy àllat, de nyilvàn neki sem szeretnék rosszat.
Szerintem ezeknek van előjele.
Emiatt mondtam, hogy bizony, nem vállatam volna gyereket ( ha nem vagyok kèpes erre a lépésre)
Nem olvastam teljesen vegig a valaszokat, de nem ertem annyira a problemat. Amig a konyhaban van dolgod, a gyerek legyen veled, kutyak meg a babaracs masik oldalan, a szobaban, vagy mittudomen hol. Hadd maszkaljon a konyhaban, nem kell etetoszekbe ultetni. A szekrenyek, ahol veszelyes dolgok vannak, gyerekzarral legyenek elzarva, aztan ennyi.
Ez miert nem opcio? Nekem is van egy kisfiam, 1 eves es egy tacskom. Mondjuk a kutya nem bantja a gyereket, viszont nalunk is meg az van, hogy a gyerek huzgalna a kutya fulet; farkat, ha simogatja is, az is inkabb utogetes, tehat meg csiszolni kell a finommotorikan, szoval egy percre se hagyom oket nyilvan kettesben egy legterben. Nalunk is babaracs lett a megoldas illetve a szobakennel. Szobakennelbe mondjuk nekunk a kutya mar 6 eve be lett szoktatva szeparacios szorongas miatt, napkozben, ha dolgoztunk ott volt. Szoval most is sokszor bekuldom oda. De mivel itthon vagyunk 0-24, nyilvan nem akarom, hogy a kutya allandoan kennelben legyen, ezert mi is elvalasztottuk a konyhat es a nappalit babaraccsal es szoktuk cserelgetni a helyeket. Van, hogy mi vagyunk a nappaliban a gyerekkel, kutya a konyhaban es forditva.
Meg van, hogy ugye mindenki egykupacon es gyakoroljuk a kutyazast, egyutt, csaladilag:)
Szoval ez miert nem jo? Takaritani azt kell, igen. De ez miert kifogas 2 benti allat mellett? Nem ertem, bocsi. Es nyugodtan lehetne trener segitseget is kerni, a kutya viselkedesevel kapcsolatban. Ezt a valaszoloknak is uzenem, hogy neha tok jo lenne megprobalni megoldani a problemat, nem azonnal kivagni az allatot, aki mar veled van 6+ eve. De ha nem megy, akkor persze el lehet gondolkozni mas megoldason is, csak annyira utalom, hogy ilyen konnyen szabadulnatok meg az allataitoktol a gyerek miatt... Felfoghatatlan.
Az se mindegy, mit ertunk bantas alatt. Megmorogja, mert a gyerek meghuzta a fulet? Tok termeszetes reakcio (de persze tilos hagyni, ezen is dolgozni kell).
Vagy a semmibol, azonnal torokra megy?
Van, amin lehet segiteni. De egy idos kutyanak semmi eselye, orokbefogadni senki nem fogja, szoval a kerdezo a biztos halalba kuldi, ha megszabadul tole, mert gyepire kerul, aztan altatjak. Menhelyen most nem igazan tudnak fogadni.
De lehet siman lehet dolgozni a probleman es nem tul bonyolult a megoldas se, csak hat ugye ido es penz. De aki allattartasra adja a fejet, az gondoljon erre is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!