Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A saját gyerekét mindenki...

A saját gyerekét mindenki szépnek látja?

Figyelt kérdés
Egy anya elvakultan szépnek látja, legyen az bármilyen? Vagy látja, hogy objektív értelemben nem a legszebb a gyereke (ha nem az), de számára azért szép?
tegnap 19:25
 1/10 anonim válasza:
91%
Szerintem ez szülőtől is függ, persze, a saját gyerekével mindenki kicsit elfogult aki szereti bármennyire is, de alapjában véve úgy gondolom hogy a legtöbb szülő tud objektív is lenni, ahogy te mondod, látja ha nem egy modell a gyerek, de számára a legszebb^^
tegnap 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak más gyerekek, akiket szebbnek tartok a sajátjaimnál. Nyilván ettől függetlenül az én gyerekemet szeretem a legjobban, de nem csak a külsőt látom rajtuk, hanem a belső szépségeket. Persze úgy sem tökéletesek (ki az?), de sajátosak, egyediek számomra.
tegnap 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Szépnek látom a fiamat, de azt is tudom nem ő a legszebb a világon. De azt akit szeretsz szépnek látod. Gondolom a férjeddel is így van. Lehet nem ő a legszebb, de neked ő AZ. Mert megnevettet, ahogyan megölel, ahogyan mosolyog, amit mond...stb. Ugyanez a gyerekkel is.
tegnap 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Tudnak objektíven is látni az viszont nagyon durva, ahogyan az anyukák megfigyelik más párok gyerekét vagy férjét, főleg ha az a gyerek szubjektíven szép vagy pl a pasija magas. (Olyan helyen dolgozok, ahol van időm ezt megfigyelni). Az pedig szomorú ha ezt esegleg valaki szóvá is teszi, mit tehet a szülő arról és főként a gyerek, hogy olyanra sikerült, mivel egy gén lottó az egész. 🙁
tegnap 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem szépek, de nem vagyok vak, látom a tökéletlenségeiket is. Van szebb gyerek náluk, de a szívemnek kedvesebb nincs.
tegnap 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Számomra a saját gyönyörű, hiszen imádom. Objektíven nézve meg nem létezik olyan, hogy legszebb, hiszen nem mindenkinek ugyanaz szép.
tegnap 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbben elfogultak.

A szomszédnak elég csúnyácska a kislánya (nem csak szerintem), de szerencsére ők gyönyörűnek látják, és ez a lényeg.

tegnap 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

Az enyémet mindenki szépnek látja 😁

Én nem láttam annak, szerintem az újszülöttek sose szépek, később kupálódnak ki. Az enyém is olyan volt, mint a többi. Csak kétszer akkora🤣 Mostmár baba formájú, mert már 4 hónapos, de nem látom mindig szépnek. Olyan, mint tesóm, ezer arcú. Én az összes fotómon úgy nézek ki, ők meg mindig teljesen máshogy. Van amikor szépnek látom, vagy gyönyörűnek, de van, amikor csak átlagos. És csúnya, amikor ordít.

tegnap 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a húgom azt mondta,hogy az én lányom szebb,mint az övé. Egyidős a kettő.
tegnap 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Barátnőm anyja mondta, hogy a fiait szépnek látta, a lányát meg már a kórházban is nagyon csúnyának. Tényleg nem szép lány amúgy. Én a lányomat gyönyörűnek látom, és sokan mondják is rá hogy milyen szép.
tegnap 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!