A saját gyerekét tartja mindenki legszebbnek külsőre, esetleg legokosabbnak is?
Nem mindenki, de kicsiként azért oda lehet értük lenni, mint pl a kutyáknál.. mindenki a sajátját bírja a legjobban.
Az enyém tényleg nagyon okos volt, mert látszott(nem a beszéden és rendességen, hanem logikai játékokban, rajzon és kirakóban), de nem volt a legszebb, még, ha szép is volt. Nem baj az. Aztán kinőtte magát és olyan 4-5 éves korban az egyik legszebb gyerek volt, aztán volt egy kevésbé szép része 6-8 ig, utána megint szép lett és most megint nem annyira, csak átlagosan. Mások az arányai az arcának/testének. Szerintem én csak picit vagyok elfogult, alapvetően reálisan látom.
Én ismerek igazi zseniket, és nem akartam soha, hogy az enyém az legyen. Az, hogy egy 3 éves elmond pár mondókát, szépen beszél, esetleg akár 20-ig is elszámol, az nem zsenialitás, csak foglalkoztak vele. A zsenik agya más, lehet 7 évesen integrál neked, de valszeg az életben nem fog szociálisan boldogulni, mert teljesen másképp gondolkoznak és nem szoktak boldogok lenni.
A szépség meg szubjektív, a legtöbb kisgyerek aranyos, szép, aztán idővel változnak.
Biztos bennem van a hiba, de nem a saját gyerekeimet látom a legszebbnek!
Úgy alapjáraton nagyon kevés szép gyerek van szerintem
Nekem a legszebbek, de vannak szebbek naluk.
Lányom nem a legokosabb, gondjaink vannak a matekkal, míg másoknak nagyon megy.
O viszont a zenében tehetséges.
Szerintem nincs olyan, hogy okos meg legokosabb.
Minden gyerek másban jó.
Fiam pl másfél éves korától mondatokban beszél, viszont még pelenkas(3 éves lesz).Vele egykoruak már nem azok.(Másban nem tudom még nyilatkozni, mivel ugye még nem tanul sem matekot sem nyelveket, sem zenét, semmit)
Nagyon kis okosnak tartom a fiam a maga módján, de tisztában vagyok vele, hogy nem zseni, és a "normálisok" között sem kiemelkedő. 2 évesen mondókákat tud, másfél évesen ismerte a színeket stb., de ahogy a 3. is írta, ez csak annyit jelent, hogy foglalkoztunk vele, ő meg pont fogékony volt arra. Viszont a 6 db puzzle nyögvenyelősen megy, az egyelőre nem köti le, más meg ennyi idősen ebben ügyesebb.
A szépség viszont teljesen szubjektív dolog, de a kisfiúk között határozottan a szebbek közé tenném a kisfiamat, olyannak látom, mint egy kis angyalt 😊
Ami azért kifejezetten furcsa, mert saját magamat nagyon csúnyának látom, és tisztában vagyok vele, hogy rám hasonlít, őt mégis nagyon szépnek látom 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!