Nàthásan vagy lázasan elvinnéd a gyereked wellnes szállodába?
Előre leszögezném, hogy a kérdés csak elméleti, de van egy kis aggodalmam. A kisfiam 6 éves, tehàt nem kicsi már. És azt kérte a szülinapjára, ami holnap lesz, hogy menjünk el hármasban (ő+anya, apa) valahová. (Van egy egy éves kishuga, rá az anyukàm vigyáz majd a hétvégen).
Meg is szerveztünk mindent, le van foglalva és már ha megyünk ha nem, az 50%-ot levonnàk. És ez nem egy olcsó szàlloda lesz😃
Soha nem voltunk így év közben sehol, ez nekünk igaziból nagy dolog, mert nyáron szoktunk 1 hétre elmenni tengerhez, de amugy csak kirándulunk év közben. Viszont karácsonykor is irgalmatlan beteget voltunk, és így az sem volt az igazi, úgyhogy mikor ezt kérte a fiam, mondtuk, hogy rendben, és most szerencsére bele is fér anyagilag.
Lesz ott neki meglepi, meg mindenféle gyerekprogram.
Múlt héten náthával, köhögéssel itthon volt. Igazából 1 napot volt hőemelkedéses január 25 asszem, de aztàn itthon maradt egy hetet. Én hülye meg hétfő-kedd bevittem délelőttre már. Viszont tényleg sorra hullanak ki a gyerekek, látom az ovis csoportban, olvasom minden nap, hogy köhögnek, lázasok.
A kisfiam még a múltheti óta napi 1-2x kifujja az orrát, de ennyi. Viszont beparáztam hogy mi van ha ez már nem az hanem valami új megint. Holnaptól vasàrnapig megyünk, amugy így semmi baja jelenleg, de azt sajnos tudom màr 6 év után, amiből 3,5-et intézményben töltöttünk, hogy kb bàrmikor kidőlhet ha olyan van.
Szóval tényleg csak elméleti kérdés ez most…de bennem van hogy ha pl most belázasodna vagy valami, akkor elmenjünk-e. Viszunk lázcsillapitot, stb, erre gondoltam.
És nyilván senkit se akarok fertőzni, de jelenleg ez nem is egy reális félelem, csak kiváncsi vagyok más mit csinàlna, ha olyan helyzetbe kerülne. Maradna és elbukná ezt a hétvéget, kb 100-150e ft-ot, plusz bepotolni már emiatt sem, meg egyebek miatt sem tudjuk. Vagy menne és bízn a alegjobban. Mindezt persze akkor ha elkezdene mondjuk betegnek tűnni, mert jelenleg semennyire sem az szerencsére😃
Bocsi, hosszú lett. Köszi a válaszokat!
Jó eséllyel megúsztátok és nem lesz semmi baja holnapig. Azért vigyél gyógyszert, ha ott esetleg mégis gond lenne.
Ha induláskor beteg, főleg, ha lázas, biztos, hogy nem mennék el, az senkinek sem jó.
Igen, én is ebben bízom. Meg sajnos tudom, még aki nem kapta el a “karácsonyit”, azon az is èpp tarolhat most. Remélem azt azért egy hónapon belünk nem kapjuk el 2x, mert tényleg majd meghaltunk ahànyan vagyunk.
Viszek persze mindent, de remélem nem lesz rá szükség. Persze az is igaz, hogy 1,5 órányira megyünk úgyhogy bármikor haza is jöhetünk. Bízom tényleg abban én is, hogy megússzuk🥺
Utolsó🤦🏻♀️ nem ez volt a kérése, hanem az hogy velünk lehessen kicsit.
Ha gondolod akkor részletezem:
A férjem hétvégéken is dolgozik, elég sokat. Nincs segítségem+az utóbbi időben semmilyen programra nem volt lehetőségünk. A kérése pedig nem így hangzott, ahogy leírtad, hanem hogy velünk lehessen. Ez lehett volna 1 nap is..a programot pedig én találtam ki, hogy mi is legyen, és egyébként sem mennék egy 14 hónapossal amúgy wellnesbe.
(Csak zárójelben ma reggel a kisfiam mondta hogy legközelebb a tesót is vigyük magunnak, és nyilván így is lesz…de amugy nem hiszem hogy ilyen rosszindulattal kellene lenni egy gyerek felé, miközben nem is tudod a részleteket.)
Ujabb utolsó!
Nem beteg a gyerekem, jelenleg 0 tünete van. Csak mivel már kb a 10.csoporttars ír a csoportba, elméletben feltettem a kérdést. Mindezt úgy, hogy amugy mult héten nem is volt közösségbe, és ezen a héten is csak 2 délelőttöt. Kicsi az esély eleve is, hogy beteg legyen+ami talán terjed mindkettőn át is estünk-hozzáteszem sajnos tudom hogy ez nem garancia semmire, az ovoda a betegségek melegágya..emellett a 6 év tapasztalatom màr elég ahhoz, hogy ne legyek nyugodt. Ennyi a kérdés, nem vagyunk betegek, és mi amúgy játszótérre sem megyünk betegen, meg sehová, pont ezért mert kb lépten nyomon el lehet kapni akármit. De nyilván nem lehet 8 évre bezárkózni, és elöfordulhat faramuci helyzet. Vszeg ha leszarom mindenkifertőzödjön anyuka lennk, aki amugy bele se gondol, még elméletben sem tenném fel az amugy jelenleg làthatóan teljesen egészséges gyerekem mellől..🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!