Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nàthásan vagy lázasan elvinnéd...

Nàthásan vagy lázasan elvinnéd a gyereked wellnes szállodába?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy a kérdés csak elméleti, de van egy kis aggodalmam. A kisfiam 6 éves, tehàt nem kicsi már. És azt kérte a szülinapjára, ami holnap lesz, hogy menjünk el hármasban (ő+anya, apa) valahová. (Van egy egy éves kishuga, rá az anyukàm vigyáz majd a hétvégen).

Meg is szerveztünk mindent, le van foglalva és már ha megyünk ha nem, az 50%-ot levonnàk. És ez nem egy olcsó szàlloda lesz😃

Soha nem voltunk így év közben sehol, ez nekünk igaziból nagy dolog, mert nyáron szoktunk 1 hétre elmenni tengerhez, de amugy csak kirándulunk év közben. Viszont karácsonykor is irgalmatlan beteget voltunk, és így az sem volt az igazi, úgyhogy mikor ezt kérte a fiam, mondtuk, hogy rendben, és most szerencsére bele is fér anyagilag.

Lesz ott neki meglepi, meg mindenféle gyerekprogram.

Múlt héten náthával, köhögéssel itthon volt. Igazából 1 napot volt hőemelkedéses január 25 asszem, de aztàn itthon maradt egy hetet. Én hülye meg hétfő-kedd bevittem délelőttre már. Viszont tényleg sorra hullanak ki a gyerekek, látom az ovis csoportban, olvasom minden nap, hogy köhögnek, lázasok.

A kisfiam még a múltheti óta napi 1-2x kifujja az orrát, de ennyi. Viszont beparáztam hogy mi van ha ez már nem az hanem valami új megint. Holnaptól vasàrnapig megyünk, amugy így semmi baja jelenleg, de azt sajnos tudom màr 6 év után, amiből 3,5-et intézményben töltöttünk, hogy kb bàrmikor kidőlhet ha olyan van.

Szóval tényleg csak elméleti kérdés ez most…de bennem van hogy ha pl most belázasodna vagy valami, akkor elmenjünk-e. Viszunk lázcsillapitot, stb, erre gondoltam.

És nyilván senkit se akarok fertőzni, de jelenleg ez nem is egy reális félelem, csak kiváncsi vagyok más mit csinàlna, ha olyan helyzetbe kerülne. Maradna és elbukná ezt a hétvéget, kb 100-150e ft-ot, plusz bepotolni már emiatt sem, meg egyebek miatt sem tudjuk. Vagy menne és bízn a alegjobban. Mindezt persze akkor ha elkezdene mondjuk betegnek tűnni, mert jelenleg semennyire sem az szerencsére😃

Bocsi, hosszú lett. Köszi a válaszokat!

ma 12:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
87%

Épp ma volt egy kérdés, hogy 6 hetes babával menjen-e wellnesbe az anyuka 3 napra. Ha olvassa a kérdést ajánlom szíves figyelmébe! Tele vannak ilyen gyerekekkel a szállodák, mint a kérdező gyereke! Betegen végig köhög mindent.

Bravó...

ma 15:24
 22/24 anonim ***** válasza:
12%

#21 a kérdező gyereke nem beteg, csak kétszer naponta orrot fuj.

A hat hetesnek meg nincs keresnivalója wellnesben

Az a szülő se normális akinek eszébe jut odamenni egy hat hetessel.

ma 15:51
 23/24 anonim ***** válasza:
87%
Oké, de MINDENKIT összefertőz...
ma 16:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, ugye legközelebb a tesót viszitek és a nagyot hagyjátok a mamánál egy hétévégére? mert lehet meglep, de a kicsi is a tiétek. Szegény kicsi már semmibe van nézve mert a szent naaagy....nektek is kellett a másik gyerek mint hátatokra a púp. vagy tán a csok miatt kényszerültetek rá? Aztán meg nem értitek miért utál titeket a kicsi(jogosan)

Amúgy meg, gondolj arra, hogy te szeretnéd-e ha elmennél pihenni és lefertőzne valaki aki nem tudja mikor kell a popsiján otthon maradni.

ma 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!