Hősugárzót vinnétek a szállodába?
Wellnesselni megyünk a családdal, és a kisebbik fiunk, még csak 3 hónapos.
Itthon még úgy fürdetjük,hogy fürdetés előtt a szobájába megy kb. 10-15 percig a hősugárzó. Kb. 22 fok van egyébként bent.
Most nem tudom,hogy elvigyük-e a hősugárzót! Általában ugye meleg szokott lenni a szállodákban, de nem tudom,hogy ez elég-e!
Ti elvinnétek, vagy gyors fürdetés után villám öltöztetés és kész?
Köszi!
Bár ez a tűzveszélyességet nem értem. Amíg megy a hősugárzó természetesen ott vagyunk. Ennyi erővel a hajszárító is veszélyes lehet.
Második gyerekem, de az elsőt is anno,mivel téli baba volt, a doki javaslatára úgy fürdettük,hogy előtte kicsit befűtöttünk.
De nyilván egy gyors fürdetéstől és megtörléstől nem lesz baja.
22 fokot hova kell még tovább melegíteni? Az tökéletesen ideális a baba fürdetéséhez.
Eszembe nem jutna hősugárzót vinni egy szállodába.
Anno a téli születésű lányunknak fürdéskor max. 20 fokra fűtöttük fel a fürdőszobát, a lakásban se volt több 18-19 foknál, köszöni szépen, makkegészséges volt mindig ( kivéve ovikezdést, de az más téma).
Egy jó szállodában ezer százalék, hogy rendesen fűtenek, biztos nem paráznék ennyit, hogy hősugárzót is pakoljak, bár én eleve otthon se fűteném tovább az eleve 22 fokos helységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!