Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyermekemet meghívták egy...

A gyermekemet meghívták egy szülinapi bulira az óvodából. Mit illik ajándékba vinni? Milyen összegben?

Figyelt kérdés

Egy kultúrház jellegű termet bérelnek, lészen kb. 10-en.

Ezek után a gyermekem is szeretne zsúrt. Azt néztem, játszóház kb. 8 gyerekre 65 ezer Ft. 2 óra játék, torta, pizza, popcorn, üdítő. Ha ugyanezt a helyét bérelnénk ki, oda kell torta, innivaló, kaja akkor sokkal többe jön ki.

febr. 6. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Összeg nincs megszabva, hogy mennyiért illik. Persze azért normális kereteken belül, tehát ha még rosszul is álltok ne a legolcsóbb ehetetlen csokit vegyétek neki, hanem valami olyat, amit tényleg meg is eszik az a gyerek, esetleg valami apróbb játékot. (Csokinál párszáz forint a különbség nektek, a gyereknek viszont hatalmas a különbség, hogy olyat kap-e amit szeret)

Azt hogy mit vigyetek, kerdezzétek meg az ünnepelt anyukáját. Ő biztos tud olyat mondani, amire magyon vágyik a gyereke

febr. 6. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi 4-5 forint értékű játékot szoktunk venni, de ez teljesen egyénfüggő.
febr. 6. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Lagziba szokás annyi értékű ajándékot adni, mint amibe kerül , oviban kérdezd meg anyukát mi az épp érdeklődési köre a gyerkőcnek, egy könyv-figura.. pohár stb abban a témában tökéletes ajándék.. Nekem soha nem jutott eszembe, hogy olyan értékű ajándékot kapjon amibe kerül a bulija..
febr. 6. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

4-5ezer forintért szoktunk max.

Egyébként nem kell ugyanolyan mint a másiké. Mi is voltunk már közösségi térben tartottban meg sima otthoni partyban. Lányomnak márciusban lesz és itthon fogjuk tartani. Max bérelünk egy ugrálóvárat - az 20ezer.

febr. 7. 06:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

kėrdezd meg az anyukåt ,ės nincs összeghatár amenyit muszåj ajándékot venni.

és attol hogy másnak volt bulija meg a gyereked szeretne de neked nem telik rá ,meg nincs idöd stb még nem kell.

febr. 7. 07:23
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

"meg a gyereked szeretne de neked nem telik rá ,meg nincs idöd stb még nem kell."

Szerintem meg ha a gyereke szeretne, akkor egy minimál bulit össze lehet hozni low budgetből. Én emlékszem, nekem sosem volt, és nagyon rosszul éreztem magam miatta mindig, hogy másoknak volt. Ha szeretne, akkor az neki fontos. Nem minden hétvégén van szülinapja - és nem is olyan sokáig akarnak (szülők által szervezett) szülinapi bulit. Addig a pár évig meg lehet adni neki, pláne míg ovis - ott nincsenek nagy elvárások, már az is tök jó, ha 2nél több barátja átmegy hozzá meg van torta és játszanak.

febr. 7. 08:13
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Én min. 4-5000 Ft értékben szoktam vásárolni, ha otthoni, ha szervezett helyen lesz, legalább annyit, amennyibe a buli kerül 1 főre.
febr. 7. 09:02
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk az a szokás, hogy megkérdezzük anyukát esetleg szeretne-e valamit kimondottan a gyerkőc. Szerintem ez azért is jó, hogy ne legyen valamiből egy ezredik is. Mi is 4-5 ezer forint értékben szoktunk gondolkozni teljesen függetlenül attól, hogy ki hol tartja.

Mi egyébként itthon szoktuk szülőkkel együtt (kertiparti, hatalmas az udvarunk), de nem mondom, hogy nem őszülök meg a végére. :D Pláne tavaly pont esett aznap az eső, így benti program lett. Hát én nem vagyok hozzászokva, hogy 6 ovis pakolja szét a házat. :D Akkor azért átértékeltem, hogy a következő alkalom lehet valami játszóház lesz, hiába drágább, sokkal egyszerűbb megoldás.

febr. 7. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!