Mennyire illik/kell idegen gyerekeket is megkínálni a te gyerekednek adott rágcsával a játszótéren?
Huh, ez micsoda parázs vita helyszíne lesz. Kezdem is!
Válasz: semennyire, de eleve nem viszek kaját a játszótérre.
Ha nem akarod, akkor semennyire.
Azért ha ott áll az idegen gyerek mellettünk és megbontok valamit, ő pedig látványosan vágyik rá, én személy szerint megkínálom, persze miután megkérdezem az anyját hogy ehet-e olyat. De totál megértem azokat is akik nem kínálgatnak senkit.
Teljesen normális ételt vinni bárhova, főleg ha kisgyerekkel vagy. Ha kellemetlenség a tiédnek, hogy nem ehet olyat és félsz a hisztijétől, vigyél magaddal kölesgolyót vagy ilyesmit, ne másokkal próbáld megoldatni a szorongásod.
Én meg szoktam kínálni amelyiknél úgy van, nem mindig kérnek, de előbb az anyukát megkérdezem, nehogy allergiás legyen vagy nehogy olyan legyen, aki nem örül. Normális emberek piknikezni is szoktak játszótereknél meg parkokban, ott is vannak gyerekek, a szülőnek kell, hogy kezelje ezeket és a gyerek nyomában legyen, amíg önállóan nem tudja kezelni a dolgot.
Semennyire.
Én mondjuk viszem a kis kulacsába az innit, ami csak az övé és ennyi.
Nem enni, piknikezni megy hanem játszani.
Inni természetesen viszek. Enni nem!
Ha vinnék is akkor kimennék a játszóról vele, leülnénk egy padra és ott enne.
Kifejezetten irritál a játszótéren nassoltatás.
Ha valóban úgy gondolod hogy nem bírja ki éves nélkül (a bölcsiben/oviban is kibírják azt a 1-3órát) akkor egyen a játszótér mellett.
De az h bontjuk a pufit, meg dobozban gyümit stb tök értelmetlen. Attól lakik. majd jól?
Most vagy éhes és eszik, vagy játszik. De ez a közben kekszezgetés teljesen felesleges
Az én gyerekemet kérlek ne...
Én idegbajt kapok, ha valakik megérkeznek a játszóra és már nyitják a rágcsát, mintha éhezne a gyerek, aztán én vagyok a rossz, amikor nem engedem, hogy kapjon a lányom. Nem értem, miért lenne alap, hogy két órát nem bír ki a gyerek "rágcsa" nélkül, hát otthon sem eszik olyan gyakran, ott miért muszáj? Egy fél literes vizet szoktam vinni, az bőven elég a játszóra.
Ne kínálgasd a rágcsádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!