Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire illik/kell idegen...

Mennyire illik/kell idegen gyerekeket is megkínálni a te gyerekednek adott rágcsával a játszótéren?

Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 17:39
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
75%
50#-es nem a kajatémára,de mi az hogy mit keres 2 év alatti? :D Vannak a kis pici hinták,például hintázik egy másfél éves... aminél egyébként inkább az az idegesítő,amikor abba a pici korlátos hintába beleteszik a 4-5 éves nagy gyereket,holott ott a nagy hinta neki...érdekesen is néz ki és nem is értem,de oké. Engem is frusztrálnak dolgok elhiheted,de azért ez hogy mit keres ott,te jó ég. :D Te csak koszolj tovább a játszótéren. :D 3 évesen sem igényeltem reggel 7-től este 7-ig a játszóteret,mert a szüleim foglalkoztak velem egyéb módon is és nem csak lehajítottak a játszótérre,aztán ment a trécselés a többi anyával én meg menjek mindenfelé.
2023. jún. 21. 10:39
 52/58 anonim ***** válasza:
87%

Játszótér csak 3 éven felülieknek? Te is furán vagy összerakva, ha csak 3 év felett vitted először játszóra a gyereked. Hogy került így óvodába, hogy egyszer nem csúszott még csúszdán és nem hintazott? Agyrém.

Mindkét gyerekkel későn kezdtünk játszótérre járni, mert az egyik megkésett mozgásfejlődésű volt (20 hónapos kortól járt önállóan), a másik télen nőtt bele a játszóterezésbe, de így is 13-18 hónapos koruktól rendszeresen jártunk. Hintázni, homokzni, csúszdazni. Rengeteg kifejezetten kicsiknek tervezett játékelem van, amiből már ovisként kinőttek.

(Se totyogóként, se most "nagy lovakként" - 4 és 8 évesek most -nem enni jàrunk a játszótérre. Egész napos program során se a játszótéren eszünk, hanem minimum mellette, kényelmesen leülve, kézmosás, törlés után)

2023. jún. 21. 10:51
 53/58 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nevetséges #50!
2023. jún. 21. 11:22
 54/58 anonim ***** válasza:
14%

A mi házunk melletti játszón csak mászóka van csúszdával és hinta. Le tudom fotózni, mindkettőre 3-12 ig van kiírva használatra. A "babahinta" sem babáknak van, nem ilyen beleültetős, hanem olyan szögletes, a hintázni még nem tudó 3-4 éveseknek. De össze vissza kolbászolni rajta a babák és ki kell állni a sort, amíg 5x meggondolja magát a kicsi, csúszik-e vagy sem, vagy ott bohóckodnak a sima hintán, amire még nem képesek.

Szóval engem zavar az ilyesmi itt, a városligetin nincs ilyen bajom, ott külön van nekik építve babarész, de játszóházakban is zavar, ahol szintén van kiépítve babarész, de átviszik a nagyoknak való részre is, mert "oda akar menni", és akkor nem lehet ugrálni tőlük, mert rájukesnek a nagyok. A totyogó kor kb 1-1,5 év ehhez képest minden más gyerek 3-12ig nyugodtan játszhat együtt, mert képesek rá, előtte tessék jobban figyelni a kicsikre, pont úgy a játéknál, mint a kajánál.

Ja, csak részben kapcsolódik a témához, pont mint az, hogy kinek mennyire tiszta a babakocsija a játszón:D

2023. jún. 21. 11:29
 55/58 anonim ***** válasza:
74%

Na... pont az ilyen anyukáktól mentsen meg a jó ég, mint amilyen te vagy 54. Némileg már túltolod. Ahogy neked jogod van a játszótéren zabáltatni a 3+ évesed, annak a totyogósnak is joga van toporogni a csúszda mellett percekig... Gondolom az a hozzájuk legközelebb eső játszótér, de te biztosan csak 3 éves kora után vitted le először, ugye? :) Remélem nem találkozunk soha egy játszón sem. :D

Csak költői kérdés, mert őszintén szeretném hinni, hogy nincs akkora baj a világban, mint amekkorát itt emberek képesek kreálni tök egyszerű témákból. Mi a f*szért nem tud mindenki a saját dolgával törődni és empátiával fordulni másokhoz? Máris szebb világot élnénk...

2023. jún. 21. 15:44
 56/58 anonim ***** válasza:
64%
Zabáltatni, mi, te ortomba suttyó! És még az a felháborító, hogy egy gyerek eszik a játszótéren, nem az ilyen véglény, aki így nyilvánul meg.
2023. jún. 21. 16:40
 57/58 anonim ***** válasza:
58%
Ne haragudj, de a kommented alapján már nem tudtam mit mondani. Igen, erős volt, aláírom, de néha gyakorolj egy kis önkritikát is!
2023. jún. 21. 22:06
 58/58 anonim ***** válasza:
71%
Nem az én kommentem volt. De tartom a véleményem. Ki ír már ilyet?!
2023. jún. 22. 06:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!