Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire illik/kell idegen...

Mennyire illik/kell idegen gyerekeket is megkínálni a te gyerekednek adott rágcsával a játszótéren?

Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 17:39
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
70%

Én csak innivalot vittem a játszótérre a gyerekekkel. Soha de soha nem kértek ott enni. Örültem ha éhesen hazajottunk es jóízűen megettek az ebédet.

Így lettek szoktatva.

Ugyanakkor nem örültem, ha kínálgattak idegenek.. De nem is kértek belőle.

2023. jún. 19. 18:05
 12/58 anonim ***** válasza:
25%

Ez nekem ugyanolyan mint a mozi.. Hogy a francba esznek isznak ott egy filmnezes közben, tiszta idegesítő a rágcsálas, zorges, a hátramarado mocsokrol nem is beszélve.

Játszótéren meg nem is igazán értem ennek a letjogosultsagat. Vizet szoktunk vinni.

2023. jún. 19. 18:07
 13/58 anonim ***** válasza:
46%
Mi csak inni viszünk. Kisfiam amúgy fényevő, szerencsére nem megy oda senkihez kuncsorogni. Nem is örülnék neki, ha retkes, homokos kézzel nekiállna enni.
2023. jún. 19. 18:08
 14/58 anonim ***** válasza:
45%

Nem illik és nem kell.

Már nagyobbak a gyerekeim (4 és 7), de soha nem etettem őket a játszótéren.

Víz alap, főleg nyáron. Télen anélkül is ment.

Étkezés előtt az is alap lenne, hogy kezet mossanak. Nem is értem, hogy aki retkes, kutyakakis, hajléktalan hugyos kézzel eteti a gyerekét két csúszás között, annak a fejében mi van.

Anélkül is megeszik a gyerekek az "előírt 1 kg koszt", hogy ilyen alap dolgokat betartunk.

2023. jún. 19. 18:13
 15/58 anonim ***** válasza:
70%

Az én gyerekeim bizony játszón tízóraiznak (főleg, mivel a kicsi nem kér sosem reggelit. Sose jutnánk le, ha rá várnánk). Sosem volt gond.

Ha érdeklődött egy kisgyerek az étel iránt, megkérdeztem az anyját, hogy kaphat-e. Ha igen, természetesen adtunk, ha nem, akkor eltettem és elmagyaráztam a gyerekeimnek, hogy most félretettem, mert a másik kisgyereknek nem szabad ilyet még ennie és nem szeretném, ha szomorú lenne. És kész.

2023. jún. 19. 18:28
 16/58 anonim ***** válasza:
43%

Herotom van az ilyen igénytelen anyáktol, akik a játszótérre hozzák le dobozokban a kaját... Imadom amikor a kisgyerek a barackot beleejti a homokozóba, a többi meg ott topog benne, vagy beleül.

Mi a francert nem lehet otthon enni tiszta és normális körülmények között?

És nem hiszem hogy másfél két órát nem lehet kihúzni etetés nélkül.

2023. jún. 19. 18:34
 17/58 anonim ***** válasza:
61%

“ha nem, akkor eltettem és elmagyaráztam a gyerekeimnek, hogy most félretettem,“

Akkor azt miért nem magyarázhatod el nekik h játszón nincs kaja?

Miért jobb megbontás után dugdosni?

2023. jún. 19. 18:45
 18/58 anonim ***** válasza:
35%
Ott van az első sorban 🤦‍♀️
2023. jún. 19. 19:40
 19/58 anonim ***** válasza:
86%

Mi maratoni játszóterezést szoktunk tartani, szóval viszek kaját. De vannak szabályok, ha éhesek, akkor esznek, le kell szépen ülniük kézmosás után (van csap a játszón), nem pedig kajával a kezükben játszanak.

Ha más kisgyerek vágyódva néz, akkor első körben szólok neki, hogy kérdezze meg az anyjától, ehet-e ilyet. Azért sasolom, hogy tényleg megkérdezi-e, és várom, hogy az anyja felvegye velem a szemkontaktust. Ha az anyja megengedi, akkor a vágyódó gyerekre ugyanazok a szabályok vonatkoznak: kézmosás, leülés. Ilyenkor általában mégse kérnek.

2023. jún. 19. 20:09
 20/58 anonim ***** válasza:
62%
Nem vittem soha a játszóra nasit. Az meg hogy máséból ne kunyeráljon,azt azóta tudja hogy tilos mióta járni tud. Ott futni, játszani, szaladgálni kell, nem akarok azon idegeskedni hogy más kölyke mikor fullad meg egy félrenyelt pufitól. Egyébként itthon kap ilyen vackokat, úgyhogy a játszótéren nem volt újdonság neki.
2023. jún. 19. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!