Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire illik/kell idegen...

Mennyire illik/kell idegen gyerekeket is megkínálni a te gyerekednek adott rágcsával a játszótéren?

Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 17:39
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
73%

Hogy miért nem lehet 5 méterrel arrébb megenni azt a zacskó csipszet/kukit/nasit... sose értettem.

Mitől fél az ilyen szülő? Hogy addig valaki szétbontja a játszót és nem tudnak visszamenni?

Csak vizet viszünk a játszótérre. A gyerekeim ehhez is szoktak, eszükbe se jut kunyerálni. Tudják, hogy előtte-utána eszünk. Nincsenek éheztetve, kapnak mindent mértékkel.

Viszont zavar a játszón a szétszórt nasi, a folytonos kínálgatás. Mert valahogy kötelelőznek érzi a többség, és még ő van megsértődve.

2023. jún. 19. 20:27
 22/58 anonim ***** válasza:
44%
Játszótérre nem való étel. Napi 5x étkezések vannak, ezek között kell menni játszózni és kész.
2023. jún. 19. 20:32
 23/58 anonim ***** válasza:
67%
Én szoktam vinni, mert nem 10 percre megyünk általában. De sok esetben elő sem kerül, csak vész tartalék. Olyan is volt, hogy hazafelé oviból megálltunl játszótér, és nem volt nálam semmi. Én nem látok semmi problémát abban, ha vki visz. Miért ne lehetne. Inkább az a gáz, ha vki órákra leviszi a gyerekét, szegény persze hogy kinézi a másik szájából. Amúgy nem szoktam megkínálni más gyereket, csak ha tényleg látni mennyire vágyik rá, vagy ha szépen kér.
2023. jún. 19. 21:20
 24/58 anonim ***** válasza:
67%
Én is szoktam vinni, régebben olyan lassan evett, hogy vagy 45 perc volt egy uzsonna, így inkább azt a barátnőmmel a játszótéren ülve, beszélgetve tettem. Addig a játszó mellett a padon ült vagy a babakocsiban, és olyat vittem, ami nem csörgős zacskóban volt, hogy odavonzza a gyerekeket: saját készítésű sütiből 1-2 szelet, 3 db keksz és mellé valami gyümölcs dobozban. Amikor befejezték a lányok, mehettek játszani kéztörlés után. Most pedig bölcsis, és kevés neki az uzsi, farkaséhes, úgyhogy mikor megyek érte, viszek valamit, amit bekaphat. Egy gyümölcsszeletet, pár szem áfonyát, mazsolát keksszel. Ezt a játszón szoktuk megenni, soha nem jött oda senki kunyerálva. Szerintem túl van tolva ez a ,,tiszta körülmények között" dolog.
2023. jún. 19. 21:27
 25/58 anonim ***** válasza:
67%

Itt van 24 válasz és senki nem írta, hogy azért nem kínálunk meg más gyereket, mert simán lehet étel allergiája és lehet pont olyannal akarják etetni, amit tilos ennie?

Annyira alap, hogy nem is értem, miért nem jut ez eszébe másnak.

Én vittem kaját, mert durva hisztiket nyomott ha éhes volt, így indulás előtt adtam valamit, amivel hazáig kibírta ellenkezés nélkül. Ebédet így is bőségesen evett.

Viszont gyűlöltem, ha kínálgatták kérdezés nélkül. Aki normális az tőlem kérdezte, hogy szabad e. Ilyenkor sikerült időben jelezni, hogy sajna olyat nem ehet, de köszönjük

2023. jún. 19. 21:56
 26/58 anonim ***** válasza:
82%

Jézusom micsoda játszótéri kajarendőrség gyűlt itt össze :D

Én pl nem fogok csak azért külön hazamenni, hogy tízóraiztassak és utána vissza a játszóra. Nonszensz. Itt tök kulturált a játszó, pad is van, az a szabályunk, hogy enni csak egyhelyben ülve lehet.

Hogy a kérdésre válaszoljak, mi általában banánt vagy kis szendvicset szoktunk vinni, ami nem osztogatható. Pont a múltkor felcsesztem magam, mert a haver kisfiú anyukája az én megkérdezésem nélkül adott a kisfiamnak vaníliás karikát, ráadásul neki már majdnem vacsoraidő volt. Nekem eszembe se jutna ilyesmit vinni, de itthon sincs, normális kajákat eszünk, nem cukrot cukorral.

2023. jún. 19. 22:17
 27/58 anonim ***** válasza:
86%
Írták már fentebb is az allergiát...
2023. jún. 19. 22:22
 28/58 anonim ***** válasza:
100%
Mi általában 2 kajaidő között megyünk,nasizni ott nem szokott. De az is igaz,hogy mi ilyen fél napokat nem szoktunk azért ott tölteni. Plusz mi nagyon közel lakunk,így visszajövünk enni kényelmesen,ilyesmi,de ha még sem,akkor egy padon távolabb nyugiban. Igazából nem ítélem el,akik igen,csak mi így szoktuk. Annak viszont nem örülnék,ha kínálnák étellel,mert még nyilván nem tudja,hogy mit lehet,mit nem,sok mindent nem,allergiás ő is,ennél fogva fordítva sem szeretnék nyilván más gyereket kínálni,akiről esetleg kiderül,hogy nem ehet olyat,aztán véletlenül beleenne.
2023. jún. 19. 23:27
 29/58 anonim ***** válasza:
71%
Mert a 24 válaszolóból kb 20 nem visz kaját a játszóra. Így értelem szerűen nem kínálgat.....
2023. jún. 20. 06:45
 30/58 anonim ***** válasza:
30%
Hát nézd, abba gondolj bele, hogy ha mellettetek a Janika épp két pofára zabálja a chipset, a gyereked szeretné e, hogy megkinaljak, vagy sem. Mi csak vizet vittünk mindig. Egy csecsemőt 3 óránként kell etetni, ergo egy óvodás korú sem hal éhen pár óra jatszoterezes alatt.
2023. jún. 20. 06:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!