Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van ennyi besavanyodott...

Miért van ennyi besavanyodott anyuka?

Figyelt kérdés

Azt látom itt, hogy sokszor bármit csinál az ember lánya, nem jó.

Sokat van nagyszülőkkel a gyerek? Lepasszolod és magadnak szülted amúgy is!

Nem hagyod másra? Kisajátítod és a nagyszülőknek joguk van látni!

Van magadra hetente 10-15 órád és eljársz abban az időben sportolni, kikapcsolódni? Minek szülted akkor, ha nem akarsz vele lenni?

De ha a gyerek veled van 0-24, akkor meg nem tudsz róla leszakadni és megérdemled, hogy a férjed megcsaljon.

Ha éjjel felkel a férjed, akkor is rossz anya, feleség vagy, mert szegény dolgozik, miért nem te kelsz a gyerekkel?

De ha nem kel fel hozzá, akkor miért szültél ilyen embernek.

Ezek a "nők" a való életben is ilyenek, vagy ott megszólalni sem mernek?

ma 08:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom mindegyik választ, vagy hát, álláspontot, más-más ember írja. Nem azt mondom, hogy a világon mindenki nagyon egységes és soha senki nem mond ellent saját magának a véleményeivel különböző témákban, de az ritka, hogy ugyanaz az ember ennyire szélsőségesen vélekedjen mindenről. Valaki egyik gondolatot képviseli, az amellett fog kardoskodni, más meg a másikat, és azt hirdeti nagy büszkén.

Itt az oldalon meg sosem tudhatod, hogy ki írta melyik választ, anonim fórum lévén. De feltételezhetjük, hogy nem ugyanaz az ember regisztrált 10 különböző profilt, hogy aztán mindegyiken más személyiséget vegyen fel. Így az ilyen ítélkezésekre meg véleményekre meg azt lehet nyugodtan mondani, hogy nem tudsz, nem is lehet és főképp nem is kell mindenkinek megfelelni. Elég, ha a saját magad értékrendjét hitelesen tudod képviselni, amellett kiállsz és így tudod élni a saját kis boldog életed. Néha az is pont elég nehéz.

ma 08:50
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Na, igen, igaza van egyesnek. De van 2 felhasználó, akiknek az a hobbija, hogy minden kérdésnél beszólogat a kérdezőnek bármit is ír.

Egyébként azzal szerintem nincs baj, ha adott dologról más a véleménye valakinek és azt képviseli, de sokszor semmi köze a kérdéshez. Írja le akkor, ha kérdezik a véleményét, amúgy senkit nem érdekel.

ma 09:02
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Honnan a lótúróból szeded, hogy ezeket egyáltalán anyukák írták? A "magadnak szülted" szöveg pont hogy a gyerektelenek kedvenc mantrájuk, hogy ezzel kb. egy hibának állítsák be a gyerekvállalást, aminek a következményeit a szülőnek (főleg az anyának) kell vállalnia.
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Minden embernek más a véleménye dolgokról.Ettől még nem lesznek besavanyodottak.
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Ide az emberek azért járnak, hogy levezessék a stresszt, feszültséget.
ma 09:09
 6/11 A kérdező kommentje:
De, ha úgy böfized oda a kéretlen és durva véleményedet, hogy senki nem kérdezte és még meg is bántasz vele mást, akkor igenis besavanyodott és frusztrált vagy.
ma 09:19
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Azért akit ezekkel a beszólásokkal meg lehet fogni, és hatnak rá, az is valamilyen szinten hibás. Minden anyának meg kell tanulnia kezelni ezeket a beszólásokat, mert csak azt lehet piszkálni, aki érzelmileg instabil. Hamar le tudják szűrni, ki az, aki hagyja magát és sajnos ki is használják, hogy lábtörlő legyen.
ma 10:12
 8/11 anonim ***** válasza:
11%
#7: na, egy kis kötelező áldozathibáztatás is van már.
ma 10:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Mert bármit tesz szidva van, mert teljesen kimerült, a hormonok szétszedik, és valójában magára van hagyva.

Sokszor a segítség sem az,vagy olyan, amire valóban szüksége lenne.

Ahogy Vekerdy is írta, a gyerekek lerágjákba húsunkat kiszívják a vérünket, muszáj töltekezni, hogy rágható anyát kapjanak. Csakhogy ez nem, vagy alig valósul meg.

ma 11:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek ott a lehetőség, hogy mentálisan erősödjön a bunkó emberek miatt. Én megtanultam, mert sajnos különben megettek reggelire. Ma már én reggelizem őket és örülök, hogy már nem vagyok lábtörlő.

Az, hogy ők tahók, nem az én hibám, viszont ha nem tudom megvédeni magam, az az enyém.

ma 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!