Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apa vagyok, pár hónapos a...

Apa vagyok, pár hónapos a gyerek, de már nem bírom a feleségemmel, mit tennél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden a sztori:

Pár hónapos a gyerek, 5 éve vagyunk együtt, de a feleségem teljesen megváltozott amióta világra hozta a gyermekemet.

Mindennap veszekszünk, semmit nem tudunk megbeszélni!

100x próbáltam, és mindene másnap vagy harmadnap ugyanaz!

Folyamatos féltékenység úgy, hogy saját vállalkozásom van, így otthonról dolgozom, SEHOVA NEM MEGYEK EL!!!

De Ő azt mondja csak a seggemet meresztem, nem dolgozom…

Persze a pénzem jó…

Többet keresek mint az átlag, jóval!

Nem felvágás, csak tény…

Egyszerűen nem bírom már vele a kapcsolatot, nem lehet megbeszélni… De a gyerek miatt nem tudom mi tevő legyek… 🙁

Otthagynám, de így nehéz mert a gyereket nézem, viszont így az Én életem megy tönkre…

Egyszerűen már nem megy, tényleg nem bírom, ez megy hónapok óta. :(

Azt mondta ha szétmegyünk a gyereket elfelejthetem, nem adja és ennyi volt.

Tudja, hogy a gyerek a mindenem…

Én 32, Ő 25 éves.

Mit csinálnátok a helyemben, ha semmilyen beszélgetés nem hozna eredményt? Ha teljesen tönkrement a kapcsolat?

Köszönöm a válaszokat.

Üdv.

2022. dec. 16. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
100%
Amugy Dora Gyula vonatkozo videoit, fb-csoportos posztjait olvastatnam a felesegeddel.
2022. dec. 18. 17:45
 72/72 anonim ***** válasza:
0%
Biztos neked már a csak a kis tüncike a minden, a feleséged meg elhanyagolod. 😂😂😂😂 Pedig ő lesz veled, miután a kis tüncike kirepült a fészekből.
2022. dec. 18. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!