Apa vagyok, pár hónapos a gyerek, de már nem bírom a feleségemmel, mit tennél?
Sziasztok!
Röviden a sztori:
Pár hónapos a gyerek, 5 éve vagyunk együtt, de a feleségem teljesen megváltozott amióta világra hozta a gyermekemet.
Mindennap veszekszünk, semmit nem tudunk megbeszélni!
100x próbáltam, és mindene másnap vagy harmadnap ugyanaz!
Folyamatos féltékenység úgy, hogy saját vállalkozásom van, így otthonról dolgozom, SEHOVA NEM MEGYEK EL!!!
De Ő azt mondja csak a seggemet meresztem, nem dolgozom…
Persze a pénzem jó…
Többet keresek mint az átlag, jóval!
Nem felvágás, csak tény…
Egyszerűen nem bírom már vele a kapcsolatot, nem lehet megbeszélni… De a gyerek miatt nem tudom mi tevő legyek… 🙁
Otthagynám, de így nehéz mert a gyereket nézem, viszont így az Én életem megy tönkre…
Egyszerűen már nem megy, tényleg nem bírom, ez megy hónapok óta. :(
Azt mondta ha szétmegyünk a gyereket elfelejthetem, nem adja és ennyi volt.
Tudja, hogy a gyerek a mindenem…
Én 32, Ő 25 éves.
Mit csinálnátok a helyemben, ha semmilyen beszélgetés nem hozna eredményt? Ha teljesen tönkrement a kapcsolat?
Köszönöm a válaszokat.
Üdv.
"Ő neki egyetlen dolga az, hogy a gyerekkel foglalkozzon velem együtt, semmi más dolga nincsen"
Ilyen nárcisztikus megközelítés után még csodálkozol?
Ha elváltok, akkor legalább veled nem kell törődnie többé. Már nyert vele.
Az utolso írásodbol kiderult hogy azert veled is van boven baj… sajnalom.
Úgy látom, hogy félreértettétek az írásomat.
“A gyerekkel kell törődnie, velem együtt.”
Ezt úgy kell érteni, hogy velem együtt kell foglalkoznia a gyerekkel, tehát nem felém, hanem együtt a gyerekkel.
Ha ez nárcisztikus személyiség, akkor az vagyok, de nem várom el, hogy egyedül foglalkozzon vele.
Mondtam neki, hogy ha nincs rám ideje az sem nem gond, most nem Én vagyok az első, teljesen megértem.
Egy szóval nem mondtam, hogy könnyű dolog a gyereknevelés, vagy gyermekgondozás jelen esetben.
Ha Ő menne el dolgozni, kb. a negyedét keresné meg az Én gyedemmel együtt is.
Tényleg nem azért mondom, hogy felvágjak mielőtt bárki is kényszert érezne ebbe belekötni.
Ezek tények csupán.
Ráadásul írtam azt is, hogy a konyhában is Én végzem a főzést, 5 év alatt talán 1 kezemen megtudom számolni, hogy Ő hányszor csinált a konyhában ételt.
Nincsen ezzel sem semmi gond, mert szeretek főzni, nekem ez a gondoskodásom jelképe, a szeretetnyelvem.
Nem fenyegetem, illetve nem csak Én fenyegetem ezzel, Ő is engem.
Ugyanúgy mondta már Ő is, hogy menjek el, váljunk el stb.
Meg persze a gyermekemmel is fenyeget, ami jobban bánt.
Tulajdonképpen ha nem lenne a gyerek, már rég otthagytam volna, hisz az időm kevés, nem akarom pazarolni.
Igen, mert ha valami nem jó és totálisan nem működik, akkor az pazarlás, akárki akármit mond.
Más kérdés, hogy amint írtam is, a gyerek után lett ilyen, előtte példaértékű nő volt.
Tehát együtt foglalkozunk a gyerekkel, nem a gyerekkel, és velem is kell foglalkoznia.
Remélem így érhető.
#27 a 2,5 pipás "Krisztike". 3 éves a gyereke, azóta írja magàból hogy ő milyen szuper nő-anya-feleség. Kb itt éli az életét, és igen,mindig azt nézi kibe àlljon bele, hol dicsekedjen.
Bocs kérdező az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!