Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apa vagyok, pár hónapos a...

Apa vagyok, pár hónapos a gyerek, de már nem bírom a feleségemmel, mit tennél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden a sztori:

Pár hónapos a gyerek, 5 éve vagyunk együtt, de a feleségem teljesen megváltozott amióta világra hozta a gyermekemet.

Mindennap veszekszünk, semmit nem tudunk megbeszélni!

100x próbáltam, és mindene másnap vagy harmadnap ugyanaz!

Folyamatos féltékenység úgy, hogy saját vállalkozásom van, így otthonról dolgozom, SEHOVA NEM MEGYEK EL!!!

De Ő azt mondja csak a seggemet meresztem, nem dolgozom…

Persze a pénzem jó…

Többet keresek mint az átlag, jóval!

Nem felvágás, csak tény…

Egyszerűen nem bírom már vele a kapcsolatot, nem lehet megbeszélni… De a gyerek miatt nem tudom mi tevő legyek… 🙁

Otthagynám, de így nehéz mert a gyereket nézem, viszont így az Én életem megy tönkre…

Egyszerűen már nem megy, tényleg nem bírom, ez megy hónapok óta. :(

Azt mondta ha szétmegyünk a gyereket elfelejthetem, nem adja és ennyi volt.

Tudja, hogy a gyerek a mindenem…

Én 32, Ő 25 éves.

Mit csinálnátok a helyemben, ha semmilyen beszélgetés nem hozna eredményt? Ha teljesen tönkrement a kapcsolat?

Köszönöm a válaszokat.

Üdv.

2022. dec. 16. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
84%

"Ő neki egyetlen dolga az, hogy a gyerekkel foglalkozzon velem együtt, semmi más dolga nincsen"

Ilyen nárcisztikus megközelítés után még csodálkozol?

Ha elváltok, akkor legalább veled nem kell törődnie többé. Már nyert vele.

2022. dec. 17. 12:56
 32/72 anonim ***** válasza:
89%

Az utolso írásodbol kiderult hogy azert veled is van boven baj… sajnalom.

2022. dec. 17. 13:04
 33/72 anonim ***** válasza:
100%
Engem kifejezetten frusztrálna,ha csak a gyerekkel,meg azUrammal foglalkozhatnék.Nekem nem kell mindent megadni,de én is egy önálló,felnőtt emberi lény vagyok,akinek nem lehet azzal befogni a száját,hogy nem lehetek fáradt,vagy nem érezhetem magam rosszul a bőrömben,mert anyagilag mindenem megvan. Én őszintén sz@rnék az anyagiakra,ha ez lenne az ütőkártya ellenem.Szerintem nyugodtan vállald be a Gyedet ahogy írták.Legalább tud függetlenedni,te meg meglátod,hogy nem is olyan nagy buli az a csak a gyerek a dolgod.
2022. dec. 17. 13:12
 34/72 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ne várjatok semmire, mármint pont itt az ideje egy hozzáértő szakemberhez fordulni. Legalább egy párterápia. Ott úgyis látják, hogy ha a feleségednek szülés utáni depressziója (is) van. Menjetek olyan helyre, ahol egy férfi és egy nő terapeuta együtt dolgozik, úgy talán egyikőtök sem fogja úgy érezni, hogy a pszichológus is ellene van, szövetkezett ellene a pár másik tagjával. Sok sikert, remélem rendbe tudjátok hozni a kapcsolatotokat. Nálunk akkor volt hasonló, mikor várandós lettem a tervezett gyermekünkkel. A férjemnek pár hónapra teljesen elmentek otthonról. Már azon gondolkodtam, hogy otthagyom a ..csába, és lányanya leszek 😂 De szerencsére pár hónap után elmúlt ez az agyament időszak. Gondolom pánikba esett a felelősség miatt. Legalábbis én ezzel magyaráztam, illetve magyarázom így utólag is.
2022. dec. 17. 13:56
 35/72 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok, rolam sem mondtad volna meg csak azt nezve, hogy a gyerekkel hogyan bantam, hogy nem kotodtem hozza. Rengeteget hordoztam, szoptattam nagyon gyakran, mert ezt igenyelte, ha sirt, sokszor vele sirtam, stb. Es megsem kotodtem igazan hozza.
2022. dec. 17. 14:40
 36/72 A kérdező kommentje:

Úgy látom, hogy félreértettétek az írásomat.

“A gyerekkel kell törődnie, velem együtt.”

Ezt úgy kell érteni, hogy velem együtt kell foglalkoznia a gyerekkel, tehát nem felém, hanem együtt a gyerekkel.

Ha ez nárcisztikus személyiség, akkor az vagyok, de nem várom el, hogy egyedül foglalkozzon vele.

Mondtam neki, hogy ha nincs rám ideje az sem nem gond, most nem Én vagyok az első, teljesen megértem.

Egy szóval nem mondtam, hogy könnyű dolog a gyereknevelés, vagy gyermekgondozás jelen esetben.

Ha Ő menne el dolgozni, kb. a negyedét keresné meg az Én gyedemmel együtt is.

Tényleg nem azért mondom, hogy felvágjak mielőtt bárki is kényszert érezne ebbe belekötni.

Ezek tények csupán.

Ráadásul írtam azt is, hogy a konyhában is Én végzem a főzést, 5 év alatt talán 1 kezemen megtudom számolni, hogy Ő hányszor csinált a konyhában ételt.

Nincsen ezzel sem semmi gond, mert szeretek főzni, nekem ez a gondoskodásom jelképe, a szeretetnyelvem.

Nem fenyegetem, illetve nem csak Én fenyegetem ezzel, Ő is engem.

Ugyanúgy mondta már Ő is, hogy menjek el, váljunk el stb.

Meg persze a gyermekemmel is fenyeget, ami jobban bánt.

Tulajdonképpen ha nem lenne a gyerek, már rég otthagytam volna, hisz az időm kevés, nem akarom pazarolni.

Igen, mert ha valami nem jó és totálisan nem működik, akkor az pazarlás, akárki akármit mond.

Más kérdés, hogy amint írtam is, a gyerek után lett ilyen, előtte példaértékű nő volt.

2022. dec. 17. 15:54
 37/72 A kérdező kommentje:

Tehát együtt foglalkozunk a gyerekkel, nem a gyerekkel, és velem is kell foglalkoznia.

Remélem így érhető.

2022. dec. 17. 15:55
 38/72 anonim ***** válasza:
100%

#27 a 2,5 pipás "Krisztike". 3 éves a gyereke, azóta írja magàból hogy ő milyen szuper nő-anya-feleség. Kb itt éli az életét, és igen,mindig azt nézi kibe àlljon bele, hol dicsekedjen.

Bocs kérdező az offért.

2022. dec. 17. 15:57
 39/72 anonim ***** válasza:
75%
Én nem értem, hogy miért támadjátok a kérdezőt. Egyértelmű, hogy szereti a gyerekét, foglalkozik vele, a háztartásból is kiveszi a részét, főz, emellett az anyagiakat is megteremti. Anyukának ven lehetősége elmenni otthonról gyerek nélkül is, csak nem akar. A kérdező sokszor próbált már vele beszélni, tehát próbálja megoldani a problémát. Szerintem jóval többet tesz, mint a férjek többsége. Igen, nehéz egy pár hónapos gyerekkel, az ember mindig fáradt, kialvatlan, sok a változás. De azért a férjnek is vannak érzései, nem lehet vele úgy bánni, mint a kutyával. Vagyis lehet, de akkor egyenes út a házasság megromlásához. Én is ismerek családokat, ahol anyuka teljesen megszokta, hogy a férjével bármit megtehet, úgysem megy el a gyerek miatt. Lehet, hogy ez a kérdező feleségénél átmeneti, de az is lehet, hogy innentől állandóan zsarolni fogja a gyerekkel, hiszen működik. Nekem úgy tűnik, hogy a kérdező az aki meg akarja oldani ezt a helyzetet, ezért is tette fel a kérdést.
2022. dec. 17. 16:22
 40/72 anonim ***** válasza:
100%
Biztos,hogy átmeneti.Ez bizony a hormonok játéka utolsó.Erről nem tehet az anyuka.A kérdező viszont itt is folyton fitogtatja,hogy mennyit keres,meg ő teremti meg az anyagi javakat,stb.Gondolom vita esetén otthon sincs másképp,bárhogy írja is,hogy nem dicsekedni akár.Igen,értjük,hogy kevesebbet keresnek,de ettől ő nem kevesebb nálad,márpedig ezt érezteted vele Hozzáteszem az én férjem is a 3x osát keresi mint én ,ettől függetlenül fel sem merült,hogy ne mehetnék vissza dolgozni,csak a gyerekek a dolgom.Itthon mindent kell neki is,nekem is csinálni.Ő is takarít,én is begyújtok,stb.Amúgy pedig a gyed mellett teljes állásban lehet dolgozni,tehát nemhogy kiesett pénz nem lenne,hanem plussz lenne ha te maradnál vele otthon,mert te amúgy is otthonról dolgozol.Ameddig nincs otthon,addig ellátod a gyereket,utána melózol.Ő meg ha hazaért foglalkozik a gyerekkel.De persze erre van kifogás.Az a baj,hogy ameddig ki nem próbáljátok,addig nem tudjátok milyen egyedül ellátni a gyereket.
2022. dec. 17. 16:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!