Apa vagyok, pár hónapos a gyerek, de már nem bírom a feleségemmel, mit tennél?
Sziasztok!
Röviden a sztori:
Pár hónapos a gyerek, 5 éve vagyunk együtt, de a feleségem teljesen megváltozott amióta világra hozta a gyermekemet.
Mindennap veszekszünk, semmit nem tudunk megbeszélni!
100x próbáltam, és mindene másnap vagy harmadnap ugyanaz!
Folyamatos féltékenység úgy, hogy saját vállalkozásom van, így otthonról dolgozom, SEHOVA NEM MEGYEK EL!!!
De Ő azt mondja csak a seggemet meresztem, nem dolgozom…
Persze a pénzem jó…
Többet keresek mint az átlag, jóval!
Nem felvágás, csak tény…
Egyszerűen nem bírom már vele a kapcsolatot, nem lehet megbeszélni… De a gyerek miatt nem tudom mi tevő legyek… 🙁
Otthagynám, de így nehéz mert a gyereket nézem, viszont így az Én életem megy tönkre…
Egyszerűen már nem megy, tényleg nem bírom, ez megy hónapok óta. :(
Azt mondta ha szétmegyünk a gyereket elfelejthetem, nem adja és ennyi volt.
Tudja, hogy a gyerek a mindenem…
Én 32, Ő 25 éves.
Mit csinálnátok a helyemben, ha semmilyen beszélgetés nem hozna eredményt? Ha teljesen tönkrement a kapcsolat?
Köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Mielőtt dobod az egészet, azért próbáljátok meg néhány dolgot.
Valamiért szeretted, valamiért gyereket akartál tőle, ez még ott van valahol csak vissza kell hívni.
Lehet szülés utáni depresszió is.
Azt írod a pénz nem gond.
Vegyetek fel egy nénit (időset, nehogy féltékeny legyen a feleséged 😏), és napi szinten járjon hozzátok segíteni a házimunkában és a baba körüli teendőkkel.
Ha úgy van, vigyázzon a babára, pl. menjen el vele sétálni, amíg a feleséged alszik egyet.
Hívjatok tanácsadót, aki 3 év alatti gyerekekre specializálódott (ne párterapeutát, hanem olyat aki a baba gondozása miatti feszültségeket is ismeri)
Ne adjátok fel pár hónap alatt!
Kérjetek segítséget!
Ha nem is tanácsadót, de bejárónőt mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!