Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apa vagyok, pár hónapos a...

Apa vagyok, pár hónapos a gyerek, de már nem bírom a feleségemmel, mit tennél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden a sztori:

Pár hónapos a gyerek, 5 éve vagyunk együtt, de a feleségem teljesen megváltozott amióta világra hozta a gyermekemet.

Mindennap veszekszünk, semmit nem tudunk megbeszélni!

100x próbáltam, és mindene másnap vagy harmadnap ugyanaz!

Folyamatos féltékenység úgy, hogy saját vállalkozásom van, így otthonról dolgozom, SEHOVA NEM MEGYEK EL!!!

De Ő azt mondja csak a seggemet meresztem, nem dolgozom…

Persze a pénzem jó…

Többet keresek mint az átlag, jóval!

Nem felvágás, csak tény…

Egyszerűen nem bírom már vele a kapcsolatot, nem lehet megbeszélni… De a gyerek miatt nem tudom mi tevő legyek… 🙁

Otthagynám, de így nehéz mert a gyereket nézem, viszont így az Én életem megy tönkre…

Egyszerűen már nem megy, tényleg nem bírom, ez megy hónapok óta. :(

Azt mondta ha szétmegyünk a gyereket elfelejthetem, nem adja és ennyi volt.

Tudja, hogy a gyerek a mindenem…

Én 32, Ő 25 éves.

Mit csinálnátok a helyemben, ha semmilyen beszélgetés nem hozna eredményt? Ha teljesen tönkrement a kapcsolat?

Köszönöm a válaszokat.

Üdv.

2022. dec. 16. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
64%
Látod kérdező, akkor sokak szerint az a megoldás, hogy a feleséged is elmegy dolgozni, akkor neki sem csak a gyerekkel kell foglalkoznia. Biztos könnyebb lesz neki, ha ő is dolgozik, aztán mikor hazaér, akkor főz, gyerekezik, és csinálja a házimunka felét.
2022. dec. 17. 17:13
 42/72 anonim ***** válasza:
88%
Képzed el 41,nekem azóta sokkal könnyebb.Ugyanis ameddig itthon voltam mindent én csináltam egyedül,mert a férjem ugye dolgozik.Ugyanezért este már ő fáradt volt(én véletlenül sem,soha)így a gyerekkel sem volt kedve foglalkozni,meg velem sem.Ráadásul ha ezt meg merészeltem említeni, akkor mindenki úgy nézett rám mintha a holdról jöttem volna,hogy hátde ő dolgozik Igen,és én is dolgoztam itthon,csak azt senki nem vette észre,mert a tiszta ruha,rend,meleg kaja az alap,és magától kész a gyerek mellett is.Azt meg sem említem,hogy mennyire jól esett a felnőtt emberek társasága 2 év itthonlét után,még akkor is,ha dolgozni kell közben.Utolsó mondatokban az egyik kulcs,hogy a házimunka FELÉT csinálja,és rádásul nem kell minden vita alkalmával azt hallgatnia,hogy neked kuss,mert csak én keresek pénzt.Apa meg megtapasztalhatja,hogy j9 a gyerekkel lenni otthon,de nem mindig rózsaszínű,és ugyanannyira vagy sokkal jobban fárasztó mint az irodában a számítógépet nyomkodni.
2022. dec. 17. 17:37
 43/72 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mindig akkoràt nevetek, hogy egyesek szerint a nő miben fàrad el, neki csak a gyerek a dolga, ami nem munka, apuka dolgozik. Hàt ha dolgozik, akkor munka után miért kell így óvni a sajat gyerekétől? Az úgyse munka, lehet mellé leülni pihenni. Ha a férfi csinàl valamit az munka, ha a nő az pihenés, csak egy semmi.
2022. dec. 17. 17:45
 44/72 anonim ***** válasza:
69%
42-es, akkor miért háborogsz? Én is azt javasoltam, ami a legjobb az anyukának, menjen el dolgozni.
2022. dec. 17. 17:54
 45/72 anonim ***** válasza:
83%
42 vagyok,hol háborgok?Csak válaszoltam gúnyos megjegyzésedre,hogy biztosan jobb lesz munka mellett.Igen jobb,mert a másik is megtapasztalja,így elismeri a házimunka,a gyerekkel való foglalkozás is kemény munka,így eszébe sem jut ezt leszólni.Ráadásul kénytelen kivenni ezekből a részét,ha rendet akár,meg enni akar.
2022. dec. 17. 18:03
 46/72 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt dobod az egészet, azért próbáljátok meg néhány dolgot.

Valamiért szeretted, valamiért gyereket akartál tőle, ez még ott van valahol csak vissza kell hívni.

Lehet szülés utáni depresszió is.

Azt írod a pénz nem gond.

Vegyetek fel egy nénit (időset, nehogy féltékeny legyen a feleséged 😏), és napi szinten járjon hozzátok segíteni a házimunkában és a baba körüli teendőkkel.

Ha úgy van, vigyázzon a babára, pl. menjen el vele sétálni, amíg a feleséged alszik egyet.

Hívjatok tanácsadót, aki 3 év alatti gyerekekre specializálódott (ne párterapeutát, hanem olyat aki a baba gondozása miatti feszültségeket is ismeri)

Ne adjátok fel pár hónap alatt!

Kérjetek segítséget!

Ha nem is tanácsadót, de bejárónőt mindenképp.

2022. dec. 17. 18:10
 47/72 anonim ***** válasza:
100%
45-ös, a kérdező írta, hogy szinte mindig ő főz. Emellett a gyerekkel is foglalkozik. Tehát munka mellett is kiveszi a részét mindenből. A gyerek előtt is mindig ő főzött.
2022. dec. 17. 19:17
 48/72 anonim ***** válasza:
32%
Otthonról dolgozik.Marha nagy cucc a főzés.Takarít is?Be is vásárol hozzá?Gyereket elviszi sétálni,hogy az anyja tudjon levegőt venni?Szervez bármilyen programot kettesben?Vagy megfőz,dolgozik kicsit,aztán az asszony képébe mondja,hogy én tartalak el,különben se keresnéd a negyedét se meg annak amit én adok.Mert itt kb 3x írta ezt le úgy,hogy állítólag nem dicsekedni akar vele.Én ebben látom a problémát a leginkább.Amúgy sütni,főzni én is szeretek,mosogatni,meg wc-t pucolni kevésbé.Meg abban,hogy le is írja,hogy nincs más dolga az asszonynak,mint a gyerek.Hár ez sem minden nőt elégít ki ám maradéktalanul.Van olyan,aki azért szeretne valamennyire független,szakmájában elismert ember is lenni az anyaság mellett.
2022. dec. 17. 19:32
 49/72 anonim ***** válasza:
100%
Jó azért anyuka sem egy mozgásképtelen nebáncsvirág, nem tudom miért mindent az apukatol kértek számon. Leírta miket csinál, ezek alapján anyuka osszeteheti a kezét. El kéne mondania mit érez, mi pontosan a problémája. Minden adott neki, apuka is nyitott felé, anyukának is ezt kéne.
2022. dec. 17. 19:41
 50/72 anonim ***** válasza:
100%
Pont erre megoldás, hogy anyuka is elmegy dolgozni. Akkor 2 fizetésből felvesznek egy takarítónőt, aztán anyukának sem kell wc-t pucolnia. Vagy a kérdező kivesz egy irodát, és akkor ők is úgy élnek, mint az átlag családok, ahol apuka csak este jön haza a munkából.
2022. dec. 17. 19:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!