Posztoljuk vagy ne posztoljuk?
Gyermeket várunk a férjemmel, és nem tudunk közös nevezőre jutni afelett, hogy megosszuk e közösségi média felületeken a babánk érkezését vagy sem.
Ő egyáltalán nem szeretné, én viszont szerettem volna bejelenteni egy kiscipővel a terhességet, majd ha megszületett, egy aranyos fényképet feltenni a lábacskáiról. Ezt a kettőt szerettem volna csak, hogy az összes távol élő ismerős, munkatársak, hobbi társak, külföldi barátok is értesüljenek róla.
A férjem szerint viszont nem tartozik senkire, hogy babát várunk.
Ti mit gondoltok?
De, érdekli a barátait, az ismerőseit, a családját, egy baba hír meg pláne!
Engem is érdekel más mit oszt meg, különben nem lenne az ismerősöm, vagy nem követném őket.
Amúgy visszaolvastam a kérdező válaszait, és rohadtul nem kötött bele abba, hogy valaki nem akarja posztolni 😅
Az idióta kommentekre reagált, akik a kapcsolatáról jósolgattak, meg aki azt mondta, hogy mindenki leszarja őket.
Ezekre reagált, és nem azokat kezdte el a földbe döngölni, akiknem posztolták..
59
Köszönöm szépen :) Nem foglalkozom velük, mert szerencsére csak az interneten találkozom ilyenekkel, a való életben boldog, mentálisan egészséges emberekkel vagyok körülvéve :) Ezt az oldalt pedig amúgy is csak ritkán használom
62
Végre valaki tud olvasni :)
Amúgy valaki írt privátban, én pedig megkerestem a nevét a toplistában. Az értékelés oszlopban mínusz pontjai vannak, elég sokat elárul róla ;)
Tudod mit jelent az a szó, hogy oszlop? 😂
3 oszlop van: kérdés, válasz, és értékelés. Ott van mínuszban, az utolsónál ;)
Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezőleg értékeltél-e. Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár, egyéb esetben nem jár érte pont. A moderátorok által törölt válaszokra leadott értékelésekért nem jár pont (ezek törlődnek a válaszokkal együtt
Itt nem a személy értékelése történik, hanem hogy mennyire tér el a kérdések értékelése az átlagtól
*Válaszok értékelése
Csak egy sztori, hármashatárhegy teteje, van egy beton oszlop vagy fal ott. Kislány (kb alsós) az anyukájának.
-Anya felteszel?
-persze, facebook vagy insta?
- az oszlopra..
Sírva röhögtünk 😂
Sajnállak kérdező. Sajnos nem tudhattad előre, hogy jóideje mélyen van a színvonal gyakorin.
És sajnos sokan itt élik ki másokon a frisztrációjukat, vagy legitimizálják a romos életüket.
(én mondjuk egy vagyok közülük, szóval az én életem sem épp harmónikus).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!