Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Posztoljuk vagy ne posztoljuk?

Posztoljuk vagy ne posztoljuk?

Figyelt kérdés

Gyermeket várunk a férjemmel, és nem tudunk közös nevezőre jutni afelett, hogy megosszuk e közösségi média felületeken a babánk érkezését vagy sem.

Ő egyáltalán nem szeretné, én viszont szerettem volna bejelenteni egy kiscipővel a terhességet, majd ha megszületett, egy aranyos fényképet feltenni a lábacskáiról. Ezt a kettőt szerettem volna csak, hogy az összes távol élő ismerős, munkatársak, hobbi társak, külföldi barátok is értesüljenek róla.

A férjem szerint viszont nem tartozik senkire, hogy babát várunk.

Ti mit gondoltok?

2022. okt. 21. 19:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
96%

De, érdekli a barátait, az ismerőseit, a családját, egy baba hír meg pláne!

Engem is érdekel más mit oszt meg, különben nem lenne az ismerősöm, vagy nem követném őket.

2022. okt. 22. 17:59
 62/68 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy visszaolvastam a kérdező válaszait, és rohadtul nem kötött bele abba, hogy valaki nem akarja posztolni 😅

Az idióta kommentekre reagált, akik a kapcsolatáról jósolgattak, meg aki azt mondta, hogy mindenki leszarja őket.

Ezekre reagált, és nem azokat kezdte el a földbe döngölni, akiknem posztolták..

2022. okt. 22. 18:06
 63/68 A kérdező kommentje:

59

Köszönöm szépen :) Nem foglalkozom velük, mert szerencsére csak az interneten találkozom ilyenekkel, a való életben boldog, mentálisan egészséges emberekkel vagyok körülvéve :) Ezt az oldalt pedig amúgy is csak ritkán használom

62

Végre valaki tud olvasni :)

Amúgy valaki írt privátban, én pedig megkerestem a nevét a toplistában. Az értékelés oszlopban mínusz pontjai vannak, elég sokat elárul róla ;)

2022. okt. 22. 18:13
 64/68 A kérdező kommentje:

Tudod mit jelent az a szó, hogy oszlop? 😂

3 oszlop van: kérdés, válasz, és értékelés. Ott van mínuszban, az utolsónál ;)

2022. okt. 22. 18:38
 65/68 anonim ***** válasza:

Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezőleg értékeltél-e. Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár, egyéb esetben nem jár érte pont. A moderátorok által törölt válaszokra leadott értékelésekért nem jár pont (ezek törlődnek a válaszokkal együtt

Itt nem a személy értékelése történik, hanem hogy mennyire tér el a kérdések értékelése az átlagtól

2022. okt. 23. 05:28
 66/68 anonim ***** válasza:
100%

*Válaszok értékelése

Csak egy sztori, hármashatárhegy teteje, van egy beton oszlop vagy fal ott. Kislány (kb alsós) az anyukájának.

-Anya felteszel?

-persze, facebook vagy insta?

- az oszlopra..

Sírva röhögtünk 😂

2022. okt. 23. 05:31
 67/68 anonim ***** válasza:
75%

Sajnállak kérdező. Sajnos nem tudhattad előre, hogy jóideje mélyen van a színvonal gyakorin.

És sajnos sokan itt élik ki másokon a frisztrációjukat, vagy legitimizálják a romos életüket.

(én mondjuk egy vagyok közülük, szóval az én életem sem épp harmónikus).

2022. okt. 23. 06:57
 68/68 anonim ***** válasza:
Majd írd már meg hogy döntöttetek 🤗
2022. okt. 30. 10:50
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!