Posztoljuk vagy ne posztoljuk?
Gyermeket várunk a férjemmel, és nem tudunk közös nevezőre jutni afelett, hogy megosszuk e közösségi média felületeken a babánk érkezését vagy sem.
Ő egyáltalán nem szeretné, én viszont szerettem volna bejelenteni egy kiscipővel a terhességet, majd ha megszületett, egy aranyos fényképet feltenni a lábacskáiról. Ezt a kettőt szerettem volna csak, hogy az összes távol élő ismerős, munkatársak, hobbi társak, külföldi barátok is értesüljenek róla.
A férjem szerint viszont nem tartozik senkire, hogy babát várunk.
Ti mit gondoltok?
Annyi idegesítő dolog történt velem ma, erre meg még idejövök a gyk-ra savanyúék hozzászólásait olvasni. Hát én sem vagyok normális 😂
Mi nem jelentettük be annak idején, de időnként posztoltam magamról pocakos fotókat. Lehet, hogy a férjed azért sem akarja szétkürtölni, mert nehezen jött össze a gyermekáldás, és a lelke mélyén még nem meri ennyire beleélni magát. Persze nem akarom túlgondolni, csak a férfiak általában gondosan eltitkolják az indokaikat, amennyiben azok érzelmi alapúak éppenséggel. Én nem erőltetném a helyedben.
Ebben más tényleg nem tud segíteni.
Én nem posztoltam semmit. Bocsi, de szerintem aki annyira távoli ismerős hogy személyesen nem szoktatok találkozni vagy legalább messengeren személy szerint neki megírni a hírt, azt pont egyáltalán nem érdekli hogy te terhes vagy. De persze be lehet gyűjteni pár likeot meg kisállatos gifes gratulációt, valaki szereti az ilyesmit. Ha neked fontosak ezek a külső visszajelzések, akkor a férjednek is el kéne fogadnia szerintem. Azért a terhrsséggel te viszed a meló nagyrészét, és egy kiscipős kép nem is olyan nagyon intim.
"De amúgy elég gáz, ha már ebben nem tudtok közös nevezőre jutni. Mi lesz majd később, amikor sokkal komolyabb dolgokban kell majd dönteni?"
Elárulom neked, hogy mi lesz később. Az lesz, hogy végül sikerül majd közös nevezőre jutni. 11 éve így élünk, boldog házasságban. Egyébként az a vicces, hogy csak apróságokban különbözik a véleményünk, komoly dolgokban egyöntetű döntést szoktunk hozni :)
Ajánlom neked a 9-es, és a 12-es kommentemet elolvasásra.
Éjfélre már meg is egyeztünk! 😊
Egyébként én csak itt ezen az oldalon találkoztam azzal, hogy senkit nem érdekel, és hogy csak illemből gratulálnak. A baráti körömben, de a munkahelyemen is mindenki őszintén, szívből gratulál, őszintén ujjongunk egy-egy gólyahír hallatán a csajokkal :)
Szerintem akit nem érdekel, az simán tovább görget. De az ismerőseim körében nem ritka a 100+ gratuláció, jókívánság egy-egy poszt alatt. Kétlem, hogy mind csak illem lenne, igenis vannak olyan emberek, akik nincsenek bepenészedve, és tudnak örülni más boldogságnak, nemcsak ismerősök gyerekeinek, hanem híres embereknek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!