Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Posztoljuk vagy ne posztoljuk?

Posztoljuk vagy ne posztoljuk?

Figyelt kérdés

Gyermeket várunk a férjemmel, és nem tudunk közös nevezőre jutni afelett, hogy megosszuk e közösségi média felületeken a babánk érkezését vagy sem.

Ő egyáltalán nem szeretné, én viszont szerettem volna bejelenteni egy kiscipővel a terhességet, majd ha megszületett, egy aranyos fényképet feltenni a lábacskáiról. Ezt a kettőt szerettem volna csak, hogy az összes távol élő ismerős, munkatársak, hobbi társak, külföldi barátok is értesüljenek róla.

A férjem szerint viszont nem tartozik senkire, hogy babát várunk.

Ti mit gondoltok?

2022. okt. 21. 19:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
58%

Nem arról akarnak meggyőzni, hogy senkit nem érdekelsz. Te írtad a kérdésben, hogy a távoli barátok, meg külföldi ismerősök meg ki tudja még ki a posztodból értesülhet majd a terhességedből.

Na, velük milyen gyakran beszélsz? Pont ennyire érdekled őket.

Nyilván a családodnak, közeli barátoknak fontos vagy, ezt senki nem vitatja.

De ha meg akarsz sértődni, csak rajta.

2022. okt. 22. 14:06
 52/68 A kérdező kommentje:

Gyakran beszélünk.

Vannak olyan számomra is kedves rokonok, ismerősök, akik nem velem, hanem a szüleimmel tartják a kapcsolatot, rajtuk keresztül érdeklődünk egymás felől.

A férjem nincs fent facebookon, neki még több ilyen rokona, ismerőse van.

Szeretném, ha mégis tőlünk tudnák meg, nem a szüleinktől a gólyahírt. Mivel találkozni nem tudunk olyan gyakran, ezért jobbnak érzem inkább egy kiscipős képpel bejelenteni, mintsem hogy ridegen ráírjak, hogy gyerekünk lesz.

2022. okt. 22. 14:17
 53/68 anonim ***** válasza:
40%

feleslegesen kapálózoĺ itt kérdező, egy végtelenül buta, undorító "nő: vagy, és hidd el, hogy nem érsz és nem érdekelsz semmit. Nem fogtad még fel?? Pedig már páran leírtuk.

Nem, nincsenek igaz kapcsolataid, én ezt jobban tudom nálad. Én tudom. Nincsenek igaz barátaid, akkor nem kéne a facebookon bejelentened.

Rám szarik mindenki, akkor rád is szarjanak!!!!44!

2022. okt. 22. 14:20
 54/68 A kérdező kommentje:
Néhányotokra halál komolyan mentőt kéne hívni
2022. okt. 22. 17:06
 55/68 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig itt erősködsz. Nem csak véleményt akartál???
2022. okt. 22. 17:17
 56/68 A kérdező kommentje:
Például rád is
2022. okt. 22. 17:24
 57/68 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, vegyél vissza. ha véleményt akarsz, fogadd el, ennyi. Senkit nem érdekel a tiéd, ez az oldal nem arról szól, hogy gyere és téríts. Bár te arra használod, ez is volt a cél, hamar kiderült.

Jó eséllyel terhes se vagy, csak egy hülye troll.

2022. okt. 22. 17:26
 58/68 A kérdező kommentje:
Nem válaszolhatok a saját kérdésemre adott válaszokra?
2022. okt. 22. 17:30
 59/68 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező, ne foglalkozz a szándékosan provokatív, kötekedő válaszolókkal.

2022-ben semmi baj nincs azzal, ha posztolod a terhességet vagy a babát, többen teszik, mint ahányan nem. Semmilyen káros következménnyel nem jár, az meg kit érdekel, hogy ki milyen néven veszi? Én például azért osztottam meg, mert egy bizonyos napon szerettük volna tudatni mindenkivel, és nem értem volna a végére, ha mindenkinek egyesével írok :-)

2022. okt. 22. 17:46
 60/68 anonim ***** válasza:
23%
59, a kutyát érdekli, hogy posztol. Véleményt kért, majd nekiállt szemétkedni azzal, aki nem rakná ki.
2022. okt. 22. 17:56
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!