Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne haszos egy újdonsült...

Mi lenne haszos egy újdonsült anyukának?

Figyelt kérdés
Unokahúgom mostanában szült, hamarosan át fogok hozzá menni. Tudom, hogy ilyenkor sokan csak a babával foglalkoznak, én kifejezetten neki is szeretnék valami apróságot. Akár kis csomagot összerakni olyan dolgokból, amiknek örülne egy friss anyuka.

tegnap 10:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Én személy szerint annak örültem, amikor kaját hoztak és nem kellett még főznöm is. Amúgy jó lehet még szerintem kozmetikum, masszázs kupon (olyan lehetőleg ami jó sokáig felhasználható).
tegnap 10:53
 2/24 anonim ***** válasza:
21%
Sok-sok ilyen kérdés volt, keresőbe megtaláltad?
tegnap 10:54
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen ételt mindenképpen vigyél neki, friss anyukaként nem hinném, hogy van ideje es energiája főzni. Emellé ha tudod a kedvenc ruhaboltját, oda vehetsz neki utalványt. Meg esetleg dm/rossman utalvány, és ott majd ő eldönti, hogy azt magára vagy a babára költi, ő tudja legjobban, mire van szükségük. Esetleg vehetsz neki fürdőbomba, fürdősó stb dolgokat is, bár azt csak kicsit később fogja tudni használni, most még biztos nincs ideje hosszabb időre beülni kádba. Vagy ha valami személyeset szeretnél, csinálhatsz neki kézzel készített kuponokat, amiket nakad tud beváltani. Ilyeneket, hogy mondjuk vigyázol a kicsire míg ő elmegy hajat mosni, vagy átmész hozzá és atvállalod a takarítást, vagy főzöl neki valamelyik nap stb.
tegnap 10:55
 4/24 anonim ***** válasza:
93%
Én sütit akartam minden mennyiségben és gyümölcslevet. De ez én vagyok. Amivel tényleg nem lehet mellélőni az a dm/rossmann utalvány. Azt is tudnám használni, babásként el se tudod kerülni a drogériákat.
tegnap 11:01
 5/24 anonim ***** válasza:
88%
Igazuk van. Kaja a legjobb. 😃😃 Nekünk Apukám felesége kb 2 hétig főzött a mi részünkre is. Irtó hálás vagyok érte, ez nagyon nagy segítség. Az utalványt tuti a kicsire fogja költeni, legalábbis én mindig ezt teszem. Fürdeni nem fog kádban egy jó darabig, nem is ajánlott, így a fürdős dolgok szerintem hülyeségek..
tegnap 11:04
 6/24 anonim ***** válasza:
33%

Én siman föztem újszülött mellett is, szóval nekem ez nem lett volna ajándék 😂 Plusz nem biztos, hogy más úgy főz, ahogy szeretem, persze megköszöntem volna, de annyira nem lett volna hasznos, pláne, ha már ott van 2-3 napi kesz kaja a hűtőben.

Szóval azért ez a kaja nem olyan egyértelmű dolog. De amúgy én nem is vágytam soha semmire újszülött mellett, hohy bár hoztak volna nekem valamit 😂

tegnap 11:19
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Kaja, süti üdítő, gyümölcslé, édesség.

Én ezeknek örültem a legjobban

tegnap 11:41
 8/24 anonim ***** válasza:
86%
Én is az utalványt mondanám, plusz esetleg a kedvenc édessége vagy sós nasija. Romlandó étel azért nem a legjobb, mert valószínű el vannak látva, nálunk legalábbis anyósom, anyukám rengeteg cuccot hozott, és a férjem is ügyes szakács, úgyhogy az étkezésen nem kellett agyalnom. Ha meg nem fogy el, csak sajnálja az ember hagyni tönkremenni.
tegnap 11:42
 9/24 anonim ***** válasza:
2%
Én soha nem adtam semmit egyik újdonsült anyukának és a babájának sem. Beleértve a testvéreimet is. Miféle szokás ez ?
tegnap 11:44
 10/24 anonim ***** válasza:
86%
Kerdezd meg, mire vagyna. Azzal nem losz melle.
tegnap 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!