Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne haszos egy újdonsült...

Mi lenne haszos egy újdonsült anyukának?

Figyelt kérdés
Unokahúgom mostanában szült, hamarosan át fogok hozzá menni. Tudom, hogy ilyenkor sokan csak a babával foglalkoznak, én kifejezetten neki is szeretnék valami apróságot. Akár kis csomagot összerakni olyan dolgokból, amiknek örülne egy friss anyuka.

tegnap 10:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%
#18 vagyok, nem kamu. Tejfehérje, fűszerek simán átmenek, egy harapás palacsinta vagy kolbász után után órákig üvöltött a gyerek és kipöttyösödött.
tegnap 15:41
 22/24 anonim ***** válasza:
27%

Mindenképp kaja, és adamo hinta, amit felfúrsz neki. Én vennék ilyen rázogató széket is, de takarítónőt is fogadhatsz neki:)

Az új anyuka tisztaságra, kajára és nyugira vágyik, hogy csak a babával feküdjön és szoptasson és aludjon és szagolja és gyönyörködjön benne és minél kevesebbet sírjon az a baba:) köztes időben netflix mehet a háttérben, mert halálra fogja unni magát egy idő után, le is tölthetsz neki filmeket. Energia ilyenkor nincs, a baba leszív a szoptatással is, Elmenni nem tudsz, lelkiismeretfurdalás, rossz test.. szórakozás otthon kényelemben a tuti, filmmel, hogy ne bolonduljon bele a sok csendbe, meg én örültem a pletykáknak is.

tegnap 16:39
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

En is a kajanak, sutinek, uditonek, gyumolcskosarnak orultem a legjobban ( plane ha szoptat )

Plusz viragnak :)

tegnap 17:16
 24/24 anonim ***** válasza:
76%
Kaja jó ötlet,de kérdés mi kell még. Ha szoptat akkor.hasznos lehet a szoptató párna.
tegnap 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!