Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne haszos egy újdonsült...

Mi lenne haszos egy újdonsült anyukának?

Figyelt kérdés
Unokahúgom mostanában szült, hamarosan át fogok hozzá menni. Tudom, hogy ilyenkor sokan csak a babával foglalkoznak, én kifejezetten neki is szeretnék valami apróságot. Akár kis csomagot összerakni olyan dolgokból, amiknek örülne egy friss anyuka.

tegnap 10:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

#9 babanezobe megy.

Ha nem tudsz hozzászólni, nem kell koptatni a betűket, csakhogy mindenáron írj valamit

tegnap 11:50
 12/24 anonim ***** válasza:
93%

Utalvány szerintem is, aztán majd eldönti hogy a babának vagy magának vesz belőle valamit.

Aminek még nagyon örültem az a főtt kaja és a sütemény volt.

tegnap 12:00
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Főtt étel,innivaló, süti . Ezeknek örültem a legjobban.
tegnap 12:00
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Még egy szavazat a nem romlékony főtt ételre, sütire - ha szereti - és a drogériás utalványokra. Ha olyan a viszonyotok, a kézzel készített babafelvigyázós kupon is jó ötlet. Nem kell egész napban gondolkodni, nem is adtam volna másnak egész napra az újszülött gyerekeimet, amúgy is szoptattam :). De amikor anyósom átvette tőlem az egész nap sírós kicsit arra az időre, amíg nyugodtan hajat mostam, hatalmas ajándék volt! A férjem addig a nagyobbikkal csinált valami közös programot.
tegnap 12:09
 15/24 anonim ***** válasza:
72%

Èn kaptam egy pelenkatortát aminek a felső szintje fátyolmaszkok, müzliszeletek, aszalt gyümölcs meg ilyen nasik voltak.

Örültem neki🙂

tegnap 12:28
 16/24 anonim ***** válasza:
94%

Kaja. En is arra szavazok, de tudom, hogy itt azert eltero igenyek lehetnek.

En meg a mirelit pizzanak, krumplinak, akarminek is nagyon orultem, amivel nem volt sok gond, csak be kell dobni a sutobe/ air fryerbe.

De en kozvetlen szules utan nem dietaztam, nem vagyok erzekeny semmire, napi max 3 ora alvas utan pont leszartam azt is, hogy mit eszek, csak kaja legyen, mert ennyire volt energiam. :D

tegnap 12:28
 17/24 anonim ***** válasza:

Drogériás utalvány, nem romlandó étel, kedvenc tea/kávé/édesség/gyümölcs , ha vagytok olyan kapcsolatban akkor amit többen leírtak "babysitter" kupon.

Főtt kaja nálunk kárba ment volna. Főztem én vagy a férjem 2-3 napra. Étvágyam nem volt, úgyhogy a főztöm a férjem és a kutya ette.

tegnap 15:08
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Én annak örültem volna, ha hoznak gyümölcsöt, vagy gyümölcslevet és egy órára átveszik a kezemből a gyereket, hogy le tudják feküdni aludni. Cserébe kaptam egy csomó kaját, amit nem ehettem meg a szoptatás miatt.
tegnap 15:23
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyümölcs, méz, édesség, lekvár, gyümölcslé, tea, kávé.

Utalvány a közeli drogériába.

tegnap 15:30
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

Utolso,ez meg mindig megy? En mostanaban azt olvasom egy kamu,hoax , ehet barmit az anyuka,nem megy at a tejjel. En nem tudom,tapszereseim voltak.

Brendon utalvany az tuti, kajat tudakold meg a ferjetol, lehet tenyleg foz es felesleges.

tegnap 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!