Posztoljuk vagy ne posztoljuk?
Gyermeket várunk a férjemmel, és nem tudunk közös nevezőre jutni afelett, hogy megosszuk e közösségi média felületeken a babánk érkezését vagy sem.
Ő egyáltalán nem szeretné, én viszont szerettem volna bejelenteni egy kiscipővel a terhességet, majd ha megszületett, egy aranyos fényképet feltenni a lábacskáiról. Ezt a kettőt szerettem volna csak, hogy az összes távol élő ismerős, munkatársak, hobbi társak, külföldi barátok is értesüljenek róla.
A férjem szerint viszont nem tartozik senkire, hogy babát várunk.
Ti mit gondoltok?
2-esnél a pont.
Jól megfontolt gyerekvállalás, ha már most nem értetek együtt.
Először is hány hetes terhes vagy?
Indok, hogy miért ne:
- Nem tartozik mindenkire, meg ez úgymond magánügy.
- Ne adj isten elvetélsz vagy valami rossz történik...
Indok, hogy miért igen:
- Mert ez egy csodálatos dolog
- Jól esik a gratuláció
- Megtudhatják a fontosabb emberek, anélkül, hogy egyesével közölnéd mindenkivel.
Szóval igazából két oldala van, elkell dönteni a dolgokat.
Férjed mivel indokolta, hogy ne oszd meg?
Egyetértek azokkal, akik azt mondják: ebben neked és a férjednek kell megegyezésre jutnotok.
Ha a véleményemet kérdezed: ne posztolj. Az a sok távoli ismerős, hobbi társ, külföldi barát és a többi miért kellene hogy tudja? Beszéltek velük a hétköznapokban? Érdeklődnek, hogy mi van veletek? Ha igen, mondd el nekik privát üzenetben, de nyilvános posztot kitenni tök fölösleges, a legtöbb embert nem érdekli.
Így van, jól megfontoltuk a gyermekvállalást. 11 éve házasok vagyunk, 8 évig próbálkoztunk, végül lombikkal jött össze. Sok mindenben nem értünk egyet, amik tudnak vicces szituációkat eredményezni, például a a múltkor nem tudtunk megegyezni egy grillezéssel kapcsolatos kérdésben.
Bár eldöntendő kérdésként írtam ki ezt a kérdést, nem veletek szavaztatom meg hogy mi legyen, csak a véleményetek érdekelt. Úgyhogy az önjelölt jósoknak javaslom az ezotéria kategóriát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!