Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Posztoljuk vagy ne posztoljuk?

Posztoljuk vagy ne posztoljuk?

Figyelt kérdés

Gyermeket várunk a férjemmel, és nem tudunk közös nevezőre jutni afelett, hogy megosszuk e közösségi média felületeken a babánk érkezését vagy sem.

Ő egyáltalán nem szeretné, én viszont szerettem volna bejelenteni egy kiscipővel a terhességet, majd ha megszületett, egy aranyos fényképet feltenni a lábacskáiról. Ezt a kettőt szerettem volna csak, hogy az összes távol élő ismerős, munkatársak, hobbi társak, külföldi barátok is értesüljenek róla.

A férjem szerint viszont nem tartozik senkire, hogy babát várunk.

Ti mit gondoltok?

2022. okt. 21. 19:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
85%

Én annyit tettem ki róla, hogy megszületett, még pocakos képet is csak utána, mondhatni babonából. A férjemnek mindegy volt.

Ám ha ő nem szerette volna, ennyit sem teszek ki. Inkább kreáljatok egy zárt családi csoportot és akit be akartok vonni az életetekbe, hívjátok meg. És akkor nem csak lábacskákat, akár rendes fotókat is meg tudsz osztani.

2022. okt. 21. 19:58
 12/68 A kérdező kommentje:
Még nem, de meg fogunk tudni egyezni pár napon belül, mint mindig minden esetben 😊
2022. okt. 21. 19:58
 13/68 anonim ***** válasza:
73%

Mi mind a 2 gyereket "bejelentettük".

A 18hetes uh után, mikor már tudtuk a nemüket.

2022. okt. 21. 20:04
 14/68 anonim ***** válasza:
87%
És ha esetleg történetben osztanátok meg? az 24 óra múlva eltűnik.
2022. okt. 21. 20:11
 15/68 anonim ***** válasza:
72%

Mi nem tettük közzé sehol, pedig ikreket várunk.

A legelején csak a szűk családnak mondtuk el, majd amikor túl voltunk a genetikain, akkor a legjobb barátainkkal is tudattuk.

Szerintem ez egy bensőséges dolog egy pár életében. Semmi szükség nincs félig idegen emberek illemből adott gratulációira.

Közösségi oldalra azért sem tettük ki, mert szép-nem szép, de ahogy itt valaki írta korábban, mi is inkább úgy voltunk vele távolabbi ismerősöknél, hogy illemből gratuláltunk, aztán pörgettünk tovább. Most mit kezdjek vele???

Még ha ők lennének az egyetlenek, de általában tele van cseszve a hírfolyam ilyen közzétételekkel.

Nem igazán hatott meg a dolog, és úgy sejtem, hogy akikkel személyesen nem tartom már a kapcsolatot, hasonlóképpen reagálnának.

Garantálom, hogy ha kiteszed, bezsebeled a lájkokat és szívecskéket, a társaság fele leállítja a követésedet, attól tartva, hogy megállás nélkül fogod posztolni a képeket és a híreket a baba fejlődéséről felnőtt koráig.

Akkor is, ha te éppen normális vagy, és nem vagy az a típus, aki mindig mindenről posztol.

2022. okt. 21. 20:23
 16/68 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a kérdésben nektek kell dűlőre jutni. Ha a férjem meggyőzhetetlen lenne, akkor elfogadnám a döntését.

Nálunk ez más helyzet, mert régen azt gondoltam, csak annyit én is posztolnék, amivel tudatjuk, hogy érkezni fog a baba, viszont mióta terhes vagyok, teljesen elzárkóztam tőle, hogy bárkivel is közöljük.

A férjem meg úgy van vele, hogy neki mindegy.

2022. okt. 21. 20:24
 17/68 anonim ***** válasza:
93%
A férjeddel értek egyet.
2022. okt. 21. 20:29
 18/68 anonim ***** válasza:
16%

Jajj nem tartozik senkire. Ezt a hulyeseget.

Buszkélkedni el lehet tán vele.. Arra való ez a felület, hogy megossz azt amit csak szeretnél. Nem arra, hogy semmi ne legyen az oldaladon, akkor minek lennél fent.

2022. okt. 21. 20:29
 19/68 anonim ***** válasza:
70%
A ferjemnek nincs is közösségi médiás accountja. Én az online helyi újsag aktualis gólyahíres cikkét osztottam meg kommentár nélkül, amiben a többi között ott volt a mi nevünk is és a babáé. Aki veszi a faradsagot, hogy megnézze, minek osztottam ezt meg, az megérdemli, hogy örüljön. 😉 ennyi, én fotót a gyerekről nem osztok meg és nem szeretem a gratuláltató posztokat sem. Akinek szerettem volna szólni, annak írtam privát vagy felhívtam.
2022. okt. 21. 20:37
 20/68 anonim ***** válasza:
21%
Az élet nagy kérdései...
2022. okt. 21. 20:37
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!