Pasik! Őszintén: ti szeretnétek gyereket?
Persze,de meg lehet nezni mennyiv tobb ferfi programozo van😀
Az h egy ket nonek sikerul az nem azt jelenti h erre lettunk kitalalva😌 erre minel elobb rajon egy no annal nyugodtabb lesz
49. Rém buta vagy, és leragadtál agyilag valahol a múlt században..
A házimunka x együttélő ember feladata azonos arányban megosztva. ( Jelen esetben 2 emberé) Mindketten hozzájárulnak a háztartásvezetéshez fizikailag, és anyagilag is , mivel természetesen mindketten dolgoznak.
Egyenrangú kapcsolatban ez teljesen alap dolog. Nem lesz senki a másik házicselédje, és nem lesz anyagilag kiszolgáltatott sem.
Egy nőnek nem dolga sem a gyerekszülés, sem a házimunka, csak azért, mert nőnek született.
Akkor meg pláne nem dolga, ha taszítja a gyerekes élet gondolata is ( mint ahogy pl engem), a terhességről, szülésről nem is beszélve. Ha ezekre rákényszerítenének, NA akkor valóban mély depresszióba süllyednék, mert mindennel ellenkezik amit ezzel kapcsolatban érzek és amiben hiszek.
És igen, számomra csak negatívuma van. Volt alkalmam meg is tapasztalni milyen gyerekekkel élni, amikor vendégségben jártunk egy ismerős párnál egy ideig, ahol egy 3 éves, és egy 8 hónapos gyerek volt akkoriban, és köszi, de nem kérek belőle.
Igazából enélkül is mindig éreztem, hogy nem nekem való az egész, nem tudnék jó anya lenni, és egy ilyen életben boldog lenni.
A gyereknek sem jó, ha nem kívántként születik be a családba. Az ő érdeke is. Nem tudom mit nem lehet ezen felfogni.
51
Te nem vagy normális, itt nem a programozás a lényeg. Egy kozmetikus és egy fodrász is értékes munkát teremt a világ számára, azzal, hogy örömet okoz a nőknek. Nem kell ahhoz potyogtatni, hogy legyél valaki az életben.
Most tudtam meg, hogy megszakadok abban a munkában, amit amúgy élvezettel végzek, és amúgy se lenne kötelező férjem 1+ milliós fizetése mellett. De legalább ma is 12 órát aludtam, nem 3-at, mint sok anyuka.
Amúgy ez az idióta tenyészkanca is csak azért rakta idézőjelbe a karrier szót, mert szerinte a szülés számít az igazi karriernek. 🤣 Hát ja, igen, ezzel aztán sokat letett az asztalra, hogy széttette a lábát, hogy beleondózzanak. 🤮
A karrierista nok 90%-a kompenzal
Te is koztuk vagy ,nezd meg hogy fogalmazol, amelyik no ilyen stilusban tud beszelni a csaladalapitasrol az meg van nyomorodva..
Én felszoktam venni a partnerem kommumikációs stílusát, jelen esetben a tiédet.
Érdekes a feltételezésed miszerint "megszakadok", ez nálad biztos nem kompenzációból fakadó elképzelés. 😄
Oszlatom az illúziód, nem szakadok meg, szeretem a munkám, épp elég időt töltök vele és a férjemmel is.
(54 voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!