Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pasik! Őszintén: ti szeretnéte...

Pasik! Őszintén: ti szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 02:14
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
91%

Csak megkíméljük magunkat olyan gáz és kínos cselekedetektől/kijelentésektől, hogy Budapest utcáján püfüljük a gyerekünket.

Szerinted, akinek nincs gyereke délig fetreng? Olyanról nem hallottál, hogy utazás, wellness vagy beülni étterembe?

Mi pelenka helyett ilyenekre költjük a pénzt és püfölni se kell senkit hozzá, hogy levezessük a stresszt.

2022. okt. 24. 06:01
 32/59 anonim ***** válasza:
100%

30. Nem. Azt nevezzük intelligensnek aki előre gondolkodik, és belátja hogy a gyerekkel járó sok teher nem neki való, ezért nem csinál gyereket. ( Hogy aztán ha már ott van, csak feszültté tegye a légkört)

Persze mostanság inkább az a divat, hogy szaporodnak az emberek átgondolatlanul, aztán meg mártírkodnak mekkora meló, és csak ők lehetnek fáradtak, csak nekik lehet problémájuk, csak nekik lehet családjuk stb stb, közben mindenféle előnyhöz próbálnak sokan jutni amiért, gyerekük van, és mindenre ez a kifogásuk.

Ha nagy a sor a pénztárnál? Engedjem előre mert ő gyerekkel van és siet ( nem engedem, a magánügye, én is sietek, de előbb álltam be, szóval szar ügy, de marad és kivárja a sorát)

Ha a melóban vagyunk, csináljam meg megint az ő munkáját is mert előbb menne haza , mert megint taknyos a gyerek.vagy valami más kínja van ( Nem, csinálja meg a saját melóját, vagy mondjon fel, vagy oldja meg ahogy akarja, az ő dolga. Én nem tartozom neki semmivel. Ő tartozik nekem, már az eddigi plusz munkákért amiket helyette bevállaltam, de sose kaptam vissza. Persze ilyenkor is én vagyok a rossz, hogy meguntam a hálátlan ingyenmelót.)

Szintén meló: neki jobban kell a szabadnap, mert neki családja, gyereke van. ( Wtf????? Ezer éve házasságban élek, nekem is van családom, látni szeretném, velük lenni, van egy kiskutyánk is akiről gondoskodni kell, és ezen túl is, van dolgom, otthoni teendők stb. Anyukámról és a tesómról nem is beszélve akiket szintén látni szeretnék időnként.)

Neki jobban kell a szabadság mert ő igazán fáradt hisz neki gyereke van. Más nem lehet fáradt a napi munkától, házimunkától, a koránkeléstől ami esetleg jobban megviseli, kizárólag a gyerekes lehet fáradt ja persze🤮🤮🤮🤮🤮

2022. okt. 24. 15:02
 33/59 anonim ***** válasza:
0%

Igen, neki jobban kell a szabadsag karacsonykor, egy gyereknek nagyobb szuksege van arra hogy egyutt legyen a csalad karacsonykor mint a tesodnak pl.

Lehet nalam neha elszakad a cerna mikor ertetlenkedik a fiam es a kezere csapok egyet, de a feszult az nem en vagyok, hanem a buszke gyerekmentesek akik uton utfelen bizonygatjak hogy ok milyen felelossegteljesek mert nem szulnek 😂

2022. okt. 24. 20:13
 34/59 anonim ***** válasza:
90%

Nem a tesómról van szó elsősorban, hanem a màr elsődleges családomról, a házastársamról. Aki nekem ugyanolyan fontos, mint másnak a kölyke.

Pont leszarom ha a gyerek még kicsi és x mennyiségű törődést igényel, az én párom meg felnőtt. Más magànügye nem az én dolgom,szóval nem , nem fogok más helyett dolgozni csak mert ő kivételezettnek érzi magát amiért gyereket csinált, és elvárja pofátlanul, hogy mindenki az ő érdeküket tartsa szem előtt.

A magánügye ha vállalta azt a gyereket, oldja meg ahogy akarja.

Nekem is ugyanúgy jár a szabadidő a családommal és kész.

2022. okt. 24. 20:50
 35/59 anonim ***** válasza:
0%

Hat amugy igen, noknek ezert nem dolgozni kene hanem otthon lenni a csaladjuk mellett.

Csak a magadfajtak tonkretettek ezt a vilagot.

2022. okt. 24. 20:55
 36/59 anonim ***** válasza:
91%
Hajaj, 35-ös most megmondta a tutit 😂 hát hogy képzelik a nők hogy dolgoznak, és nem akarnak tenyészkancaként funkcionálni egy olyan családban, ami a férfi fizetésétől függ (ameddig le nem lép és a nő nyakán marad az x gyerek, nulla fizuval, nulla egzisztenciával, nulla munkatapasztalattal), ami fizetés az éhenhaláshoz is kevés egy családnak. Ergo ahelyett hogy ezek a (kimondom helyetted, 35) mocskos feministák teljesen kiszolgáltatnák magukat egy férfinak miközben nyomorban is élhetnének, több gyerek életét is megkeserítve, holmi önmagvalósítás címén szabadon, függetlenül, gyerekmentesen (fuj) akarnak élni, és nem néhány momzilla elvárásainak megfelelni. Meglehetősen vérlázító volt ezt leírni is, meg is mérem a vérnyomásom miután felszolgálom a vacsorát a Zuramnak és a hat szerelemgyermekemnek.
2022. okt. 24. 21:36
 37/59 anonim ***** válasza:
90%
Pedig milyen szép világ volt az, az úr ment, dolgozott, néha egy kis kupiba betért, vidéken meg a szomszedasszony kisegitette, mig anyu otthon terelgette a 6 gyereket. Tiszta romi. <3
2022. okt. 24. 21:50
 38/59 anonim ***** válasza:
82%

36

kiégtem :D xD

2022. okt. 24. 22:19
 39/59 anonim válasza:
93%

Hagyd már, a 35-ös tipikusan az a frusztrált nyomorék, aki attól érzi keménynek a faxát, ha a nő ki van neki szolgáltatva minden téren. Csak mivel már elmehetnek dolgozni, ezért nincsenek rászorulva az ilyen lúzerekre, akikkel a kutya nem áll szóba.

2022. okt. 25. 08:53
 40/59 anonim ***** válasza:
12%

36,37: igen, valoban jobb vilag volt. Csak hat ti nyilvan ezt nem ismeritek el, mert nem tudtok asszonyok lenni es tudjatok hogy akkoriban ez nem volt divat

39: ez a kedvencem, mikor csak azert ram fogjak hogy ferfi vagyok, mert nem tudok azonosulni a mai elkenyeztetett nocskekkel:D

2022. okt. 25. 11:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!