Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pasik! Őszintén: ti szeretnéte...

Pasik! Őszintén: ti szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 02:14
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

40

Miről beszélsz? :D ugyanúgy én takarítok, főzök, mosok a férjemre. Erre minek vállani még pulyát is? hogy még szarabb legyen?

2022. okt. 25. 11:52
 42/59 anonim ***** válasza:
0%

Jo hogy fozol a ferjedre sztem alap:D

Ha meg neked sz@rabb lesz az elet egy gyerektol lehet o is jobban jar ha nem szulod meg

Nem is ezzel van a baj sot az jo hogy ezt belatod

Hanem hogy miert akarod ilyen eroszakosan azt allitani hogy ez a jo meg a normalis? Amikor nem

2022. okt. 25. 19:29
 43/59 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon nem kellene alapnak lennie, hogy a háztartási munka nagy részét én végzem.

Lehet, hogy te azt érzed, hogy nem normális, hogy soha sem fogok szülni, de én meg azt érzem, hogy nem akarom elrontani a jelenlegi boldogságomat. Ha most vagyok így boldog, akkor valószínűleg a gyerek csak rontana a dolgon, mert megváltoznának a körülmények. Nem is értem miért kellene boldognak lennem attól, hogy foglalkozom egy kis emberrel és neki szentelem az egész életemet, pénzemet, szabadidőmet. Ha valaki tudja mi olyan jó dolog a gyereknevelésben, akkor írja meg, mert én nem értem.

2022. okt. 25. 20:01
 44/59 anonim ***** válasza:
85%

42.

Alap?😂 Te is valami cseléd vagy otthon az uradnak😂😂

Ki mondja hogy az nem normális ha valakik nem akarnak mindenáron szaporodni? Te? 😂😂😂😧Ne röhögtess. Te is megtetted...sajnos. Kár volt.

Mindenkinek az a normális amit a saját életében jónak érez. Ahhoz persze, hogy ezt belásd, intelligencia kellene.

Ez a habosbabos gejl csillámpónis a gyerek az élet értelme, kegyetlen nagy meló, állandóan panaszkodnak a gyerekesek miatta, DE azért MEGÉRI bla bla bla, ja persze. annyira erőltetett az egész, hogy az leírhatatlan.

Miért akarod ilyen erőszakosan bizonygatni hogy a gyerekvállalás olyan marha jó, amikor egyértelműen csak negatívuma van?

2022. okt. 25. 20:10
 45/59 anonim ***** válasza:
0%
Majd rajottok 😂 ti nem vagytok nok.. nem vagytok asszonyok
2022. okt. 25. 20:28
 46/59 anonim ***** válasza:
90%

45. Szerinted. De tudod, a véleményed olyan mint a segglyuk, van, de senkit nem érdekel.

Nő nem attól lesz egy ember, hogy kölyköket potyogtat, és hogy házicseléd otthon az urának.

Nem vagyok asszony? A házassági anyakönyvi kivonatom mást mond:)

2022. okt. 25. 20:36
 47/59 anonim ***** válasza:
87%

Asszony fogalma: [link]

A nőnemű ember elnevezése nő, illetve az ivarérettség elérése előtt lány. ivarérettség: az az életkori szakasz, amikor az állati (és az emberi) szervezet már érett, életképes ivarsejteket termel. A nőknél az első menstruáció jelzi az ivarérettséget.

Nő 11 évesen lettem, asszony 24 éves koromban. Egyikhez se feltétel szülni.

De engem tényleg érdekel, hogy miért gondolod, hogy csak gyerekkel lehet valaki boldog.

2022. okt. 26. 06:41
 48/59 anonim ***** válasza:
0%

Nem gondolom hogy csak azzal lehet valaki boldog, egyaltalan nem.

Mindenkinek a sajat dontese, senkinek semmi koze hozza.

Viszont az ilyen noktol kiraz a hideg mint ti, akik teszik az agyukat hogy marpedig ok azert seeee (szulnenk, foznek, stb) mert az milyen mar meg stb 🤣

Attol h nektek nincs hozza kedvetek, meg el lehet ismerni hogy egy nonek ez a dolga, mint ahogy tobb 1000 evig ez volt es meg is csinaltak ahogy kell 😘

2022. okt. 26. 08:01
 49/59 anonim ***** válasza:
0%

Ja meg aki olyat ir: "a gyerekvallalasnak egyertelmuen csak negativuma van" es utana o akarna nekem osztani az eszt, amikor ezzel most vallotta be magarol hogy egy megkeseredett depresszios 😆

Ha ez igy lenne, mindenki megallna 1 gyereknel nem gondolod?

2022. okt. 26. 08:03
 50/59 anonim ***** válasza:
89%

Miért lenne a gyereknevelés és a házimunka egy nő dolga te szerencsétlen?

Ada Lovelace volt a világ első programozó nője, sőt van akik szerintő volt az első programozó is, mert ő írta meg az első kódokat.

Sőt van olyan tudós nő, akit szintén küldtek volna szülni, mert szerintük soha nem fog maradandót alkotni, aztán mégis feltalált nem egy dolgot, mert leszarta az ilyen hülyéket, mint te.

Ha annyira tenyészkancák lennénk, akkor nem értünk volna el kiemelkedő dolgokat. Ne magadból induljál már ki, TE TENYÉSZKANCA!

2022. okt. 26. 08:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!