Nem, mert az öregedéssel jár és azt meg szeretném elkerülni. Nem akarok felnőni. Amúgy is csak elvinné a pénzt és az összes felnőtt elválik és szánalmas kapcsolatban van. Minek akkor gyerek? 18 f
2022. okt. 21. 02:29
2/59 anonim válasza:
Ne aggódj, te örök h.gyerek maradsz
2022. okt. 21. 02:32
3/59 anonim válasza:
Gratulálok a baromságaidhoz. Ha nem zuhan a fejedre egy versenyzongora 20 évesen, akkor előbb-utóbb megöregszel.
Te ugyanúgy elvitted a pénzt, amit elszórtak rád anyádék, ahelyett, hogy elitták volna. Mit szóltál volna, ha 10 évesen bevágtak volna egy intézetbe költséghatékonyság címén?
Egyébként nem válik el mindenki és nem vegetálnak szar kapcsolatban.
2022. okt. 21. 02:35
4/59 anonim válasza:
Igen, nekem 18 éves koromban változott meg a véleményem, hogy szeretnék majd egyszer a jövőben gyereket vagy gyerekeket. Addig úgy voltam vele, hogy kösz nem, de igazából csak a nevetlen gyerekek idegesítettek. Mondjuk még most is idegesítenek :D
2022. okt. 21. 02:40
5/59 anonim válasza:
Párom nem szeretne. Szerinte "minek és mire?". Annyira nem tartja jó pasinak magát, hogy reprezentálja egy gyerek formában az ő értékrendjét, a mire kérdés meg egyértelmű. Ahol egy saját lakás is hitelből meg csokból van megoldva oda biztos, hogy belefér anyagilag egy gyerek? Mi sem lennénk különbek, nekük is a 2 gyerek csinálása és a hitel maradna saját lakás eléréséhez. De ha még egy ilyen "alap" dolgot se tudunk megteremteni még saját magunk számára se akkor hogy akarunk anyagilag beilleszteni egy gyereket? Akit jó lenne beiratni táborba, jó lenne ha sportolna is valamit, tanulmányait támogatni.
2022. okt. 21. 03:01
6/59 anonim válasza:
Egyszer jó lenne, de mivel ehhez egy pár is kéne, így reális esély nem sok van rá hogy lesz.
2022. okt. 21. 04:08
7/59 anonim válasza:
Én mindig azt mond, hogy annyi embernek megy tönkre a kapcsolata egy gyerek miatt és lehet, hogy pont ezért vagyunk már együtt 9 éve, mert nincs gyerek. Meg, hogy idegesítőek a gyerekek, nem lehet mellettük életed, nem tudsz elmenni moziba vagy barátaiddal, nem olvashatsz vagy tanulhatsz, nem tudsz dolgozni, kirándulni, világot látni. Egy rakás pénz elmegy rájuk, konkrétan egy gyerek felnevelésére minimum 8 millió Ft, amiből már céget lehet építeni. Pénzből meg megtudsz magadnak még több boldogságot venni. Amúgy is ha boldog valaki a kapcsolatában minek rontaná el egy gyerekkel? Nem akarom azt se megtapasztalni, hogy szétszakadok ott lent. Szülés utáni depresszió vagy hallucináció, napokig nem alvás, szétrágott mell. Kösznem.
Férjem: bólogat
2022. okt. 21. 04:21
8/59 anonim válasza:
Sajátot nem, de ha beleszeretnék valakibe nem bánnám ha neki lenne, két feltétellel: max 10 éves(ek) és az apa nincs képben.
2022. okt. 21. 04:50
9/59 anonim válasza:
Peeeersze. Tök jó látni/hallani a munkahelyen is az anyukákat, hogy mindig panaszkodnak. Így a gyerek úgy a gyerek, megint tök ideg voltam, alig várom már hogy elmenjünk valahova ketten, tök fáradt vagyok, mert a gyerek, nem tudunk menni sehova, mert a gyerek, nincs pénzünk, mert a gyerek és még kismillió egy ilyen van. Úgyhogy köszönöm nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!