Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok, ha a párotok ikreket...

Lányok, ha a párotok ikreket szeretne (és minden adva van, mindegy hogy 5-10 millióba kerül a legjobb szülészeti magánklinika, állandó felügyelet, ultrahang, legjobb szülész orvos, stb.) belemennétek? Végigcsinálnátok a beültetésest, stb?

Figyelt kérdés
Néha 1-1 hírességnek ikrei születnek, és gondolom nem véletlenül... ma már tart ott az orvostudomány, hogy össze lehet hozni, és egy magán szülészeti klinikán pénzért nyilván meg is csinálják. Ha a párotok ikreket szeretne, és megvan hozzá a korlátlan anyagi forrás, belemennétek?
2022. okt. 20. 18:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is troll.

Azért az az első, hogy először utána kellene járni a hivatalos és eü részének.

Azért ne vedd magad Jennifer Lopezhez vagy Beyoncéhoz. 😄

Amúgy meg örülök, hogy válság ide vagy oda, vannak emberek, akiknek "korlátlan anyagi forrásaik" vannak. 😄

2022. okt. 21. 04:35
 52/65 anonim ***** válasza:
100%
abban az esetben ha már a terhesség előtt aláír ügyvéd előtt egy papírt, hogy amint terhes leszek, felmond a munkahelyén(persze a megélhetésünk továbbra is biztosítja) és a gyermekekkel 8 éves koráig otthon lesz velem állandóan és mindenben segít(etetés, éjszakázás, pelenkázás, főzés mosás takarítás stb) ha ezekből valamelyikben nem hajlandó részt venni akkor 10 millió kártérítést fizet.
2022. okt. 21. 06:12
 53/65 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi penzbol babysittert is fizethet, utolso. Amugy en kb. ilyen hozzaallassal mentem bele a 2. gyerekbe, hogyha ikrek, akkor allando segitseget intezunk.
2022. okt. 21. 09:52
 54/65 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva szerettem volna ikreket, aztán lett egy, és lövésem sincs róla, mi lett volna, ha nem eggyel, hanem kettővel kell megoldanom az első néhány évet. Arról nem beszélve, hogy a babákra nézve is szörnyen megterhelő és kockázatos maga a terhesség időszaka, a nagyon nagy többségük lesz koraszülött - ennek minden velejárójával, és mivel Magyarországon vagyunk, ez elképesztően rossz kilátásokat hoz magával. (rálátok a korai fejlesztésre)

Egy petesejtből nem lesz művi úton kettő, tehát mesterségesen egypetéjű ikreket nem tudnak "csinálni".

Beültetéshez/lombikhoz több petét kell leszívni, megtermékenyíteni és behelyezni, majd drukkolni hozzá, hogy megtapadjanak stb., iszonyatos hormonsokk, fájdalom és kellemetlenség az egész procedúra, meglepődnék, ha akadna olyan ép elméjű ember, aki csak úgy a párja szeszélye miatt ilyennek tenné ki magát, nulla garanciával arra, hogy az esetlegesen összejött ikerterhességet sikeresen végig is tudja vinni.

2022. okt. 21. 11:55
 55/65 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt. Mármint amennyiben természetes úton tudnék teherbe esni. Amennyiben nem, akkor úgyis csak a mesterséges út maradna, ott meg eleve megvan a nagyobb esélye az ikerterhességnek. De direkt csak emiatt biztosan nem.
2022. okt. 21. 12:55
 56/65 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Eleve nem ér nekem annyit az egész gyerek-dolog, hogy mesterséges megtermékenyítésre menjek, ha nem lehet. Ikrek miatt (már ha tényleg van ilyen), meg biztosan nem mennék ilyesmire.
2022. okt. 21. 13:28
 57/65 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat, úgyhogy nem tudom írta-e már valaki, hogy feltételezzük, hogy van olyan orvos, aki beültet neked két embriót, hogy ikrek legyenek...

...de arról hallottál, hogy a lombiknak milyen mellékhatásai lehetnek: kezdve a méhen kívüli terhességtől, a petefészek rákig?

Ér ennyit az egész? Csak úgy poénból? Mert nyilván aki a meddő, és vágyik babára, az a fél életét is odaadná, hogy sikerüljön. De akinek nincs ilyen problémája, az is kockáztatná az egészséget??

2022. okt. 21. 13:51
 58/65 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős. Sőt, hogyha Ő vetné fel, abban a másodpercben kidobnám, mert nem vagyok kísérleti nyúl.
2022. okt. 21. 14:10
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a férj örül az ikreknek, elvégre nem ő szpik két gyerekkel. Elmegy dolgozni, aztán az anyuka oldja meg az életét nélküle.
2022. okt. 21. 14:14
 60/65 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyereknek is rettenet nehéz. El sem tudom képzelni, mikor egyszerre kettő van. 😰
2022. okt. 21. 15:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!