Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán Viktort tényleg magánkli...

Orbán Viktort tényleg magánklinikán kezelik?

Figyelt kérdés
Vannak ilyen-olyan pletykák, hogy Orbánt Grazban kezelik egy magánklinikán. Azt is hallottam, hogy az agyával van valami. Ezért lehet az, hogy folyamat nyújtogatja a nyelvét ha beszél, mint valami varánusz. Szerintetek ebben van igazság?

2022. okt. 14. 13:48
1 2
 1/14 Ársapkás Alispán ***** válasza:
62%
Elektrosokk-terápia napjában háromszor.
2022. okt. 14. 13:51
 2/14 anonim ***** válasza:
25%

Nincs, legalábbis eddig senki semmilyen " bizonyítékkal nem állt elő, akárhogy kértem.

Ez egy tipikus rosszindulatú urban fantasy/legend, amit az Orbánfóbiások saját kis lelkük nyugtatása érdekében időnként bedobnak, de ők is tudják, hogy nem igaz. Ez amolyan proli énvédő mechanizmus🤔

2022. okt. 14. 13:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy államin ahol sok hónapos várólisták vannak még a legegyszerűbb beavatkozásokra is.
2022. okt. 14. 13:57
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Az biztos, hogy valami nincs rendben vele pszichésen, de a konkrét kezelésre tényleg nem mutattak még kézzel fogható bizonyítékot. Ettől függetlenül el tudom róla képzelni.
2022. okt. 14. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem Kövér az aki legjobban meg van borulva.
2022. okt. 14. 14:03
 6/14 anonim ***** válasza:
24%
Marhaság.
2022. okt. 14. 14:04
 7/14 anonim ***** válasza:
24%
2ség nem férhet hozzá, hiszen a nyugatisötétség is megírta.
2022. okt. 14. 14:09
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Fideszes körökből hallottam. Egyébként mindegy mert ha bolond ha csak megjátssza akkor is még 4 év vele, szobatársként Magyarország a magánklinikán.
2022. okt. 14. 14:13
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
A főorvos többször is ajánlotta hogy maradjon ott bármeddig mert szívesen látják, de OV mindig távozott saját felelősségre.
2022. okt. 14. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:
21%
Én is "nyújtogatom a nyelvemet" beszéd közben, mert gyorsan szárad a szám. Egy negyedórás, folyamatos beszéd után pedig teljesen ki vagyok száradva, egészen a nyelőcsövemig.
2022. okt. 14. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!