Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok, ha a párotok ikreket...

Lányok, ha a párotok ikreket szeretne (és minden adva van, mindegy hogy 5-10 millióba kerül a legjobb szülészeti magánklinika, állandó felügyelet, ultrahang, legjobb szülész orvos, stb.) belemennétek? Végigcsinálnátok a beültetésest, stb?

Figyelt kérdés
Néha 1-1 hírességnek ikrei születnek, és gondolom nem véletlenül... ma már tart ott az orvostudomány, hogy össze lehet hozni, és egy magán szülészeti klinikán pénzért nyilván meg is csinálják. Ha a párotok ikreket szeretne, és megvan hozzá a korlátlan anyagi forrás, belemennétek?
2022. okt. 20. 18:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező már bocs, de a válaszod alapján te egy hülye vagy és még egy úri, elkényeztetett nőszemély is, hogy csak hajtod az igazad, de más valaszat/véleményét nem fogadod el.

Ne haragudj, de így egy gyereket se vállaljatok, nemhogy ikreket... egy gyerek nem hobbi. :)

Kicsit gondolkozz...

2022. okt. 20. 20:08
 32/65 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egy bp-i magánkórház két orvosa van előzetesben, mert felírtak meddőségi kezelésben használt szert, és lebuktak. De hajrá.
2022. okt. 20. 20:17
 33/65 anonim ***** válasza:
100%

17

A hormonkezelés nem amiatt kell, mert gond van, hanem azért, hogy le tudják szívni az érett petéket, nem egyet, talán, hanem egyszerre többet.

Megelőzi egy halom tabletta és injekció a beavatkozást ( sőt, előzmény beavatkozások is vannak.

Egyébként nem.

Minden szempontból mindenkivel kicseszés az iker.

Persze, ha úgy alakul, akkor kihozza az ember belőle a legjobbat..

De 1 gyerek is fárasztó, ha van segítség akkor is, nemhogy 2 egyszerre

2022. okt. 20. 20:37
 34/65 A kérdező kommentje:
"Milyen dolog beleavatkozni a természet rendjébe?" - Semmi különös, ezt csináljuk 10 ezer éve :) A rétből búzatáblát csináltunk, a tehén 30 liter tejet ad, és pusztán kedvtelésből a farkasból pincsikutyát csináltunk... van különbség?
2022. okt. 20. 20:38
 35/65 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is kérem az orvos nevét, aki szerint számtalanszor lehet próbálkozni!
2022. okt. 20. 20:40
 36/65 anonim ***** válasza:
100%
Nemnem
2022. okt. 20. 20:45
 37/65 A kérdező kommentje:
#35 Miért olyan fura? A pszichiáter is ezt csinálja, az is tart évekig... Vagy vidd el a kutyádat állatorvoshoz, alkalmanként 20 ezerért a végtelenségig vizsgálgatják a porckopástól a szemölcsdaganatig...
2022. okt. 20. 20:46
 38/65 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lehetett volna gyerekünk spontán módon vagy esetleg inszeminációval, akkor nem vállaltam volna a lombikot a rengeteg egészségügyi kockázata miatt, illetve a nehéz döntés miatt, hogy a fagyasztott embriókkal mi lesz.

A férjem örült volna ikreknek, amit mindkét alkalommal elmondott, mikor gyereket vállaltunk. Én néztem rá, hogy normális-e :D Egy is óriási feladat, nem tudom, az ikresek hogyan csinálják. Mondjuk nálatok adott a pénz, egy bentlakó babysitterrel azért más lehet a helyzet, de ameddig picik voltak, én amúgyis mindenre felriadtam. Nem tudom, ikrek mellett hogyan lehet túlélni annál is kevesebb alvással, mint amennyihez én jutottam hozzá.

De oké, tegyük fel, hogy a férjem nagyon-nagyon szeretne, én azt is, hogy én is, van ilyen nők között is, aki kifejezetten vágyik ikrekre. Lombikba akkor sem mennék bele a már leírt okokból. Clostylogbegyt nevű gyógyszert viszont egyszer már kellett szednem, és annál nagyobb a kétpetéjű ikrekre a kockázat, így ennyit megtennék a kedvéért, de egyébként ennek is van egészségügyi kockázata, csak jóval kisebb, mint a lombiknál, és persze az esélyek is alacsonyabbak ikrekre, a dózist is nagyon kell tudni.

Ha nem lehetett volna természetes úton gyerekünk, akkor van lehetőség már embrió örökbefogadására (tudtommal Magyraországon is), ahol a lombikból maradt, fel nem használt embriókat a család eladományozza. Teljesen saját gyereknek számítanak, és ilyen esetben kettőt szoktak tudtommal beültetni. De én még ezt is meggondolnám, mert csak egy kisebb részéből születik meg mindkettő.

Szóval a leegyszerűsített válaszom az, hogy nem, nem mennék bele, főleg nem lombikkal. Meg amúgysem akarok ikreket.

2022. okt. 20. 20:52
 39/65 anonim ***** válasza:
100%
2 vagyok, igen, ivf-hez hormonkúra kell. Elég könnyen dobalózol a jövendőbeli partnered egészségével, csak, hogy majd villoghass a menő ikreiddel a haverjaidnak.
2022. okt. 20. 20:56
 40/65 anonim ***** válasza:
100%
Trollolo...
2022. okt. 20. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!