Lányok, ha a párotok ikreket szeretne (és minden adva van, mindegy hogy 5-10 millióba kerül a legjobb szülészeti magánklinika, állandó felügyelet, ultrahang, legjobb szülész orvos, stb.) belemennétek? Végigcsinálnátok a beültetésest, stb?
Figyelt kérdés
Néha 1-1 hírességnek ikrei születnek, és gondolom nem véletlenül... ma már tart ott az orvostudomány, hogy össze lehet hozni, és egy magán szülészeti klinikán pénzért nyilván meg is csinálják. Ha a párotok ikreket szeretne, és megvan hozzá a korlátlan anyagi forrás, belemennétek?2022. okt. 20. 18:16
21/65 anonim válasza:
nincs már magán meddőségi kezelés itthon.
22/65 anonim válasza:
Nem. Maga a lombik is hatalmas terhelés a szervezetnek, de nem vagyok ellene, ha valakinek nem lehet természetes úton babája nagyon jó megoldás, hamár semmi más nem segít. Az ikerterhesség, ha meg is maradnak (ismerek olyat akinek az első két lombik sikertelen volt, harmadjára 2-t kapott vissza, egy maradt meg, a másik felszívódott 🤷🏼♀️ előfordul ilyen, hogy az iker egyik fele nem marad meg. Spontán ikernél is) alapból veszélyeztetett, hatalmas fizikai terhelés és nem mellesleg elég magas a koraszülési aránya. Senki kedvéért nem kockáztatnám 2 baba egészségét, csak azért, mert neki az a mániája, hogy ikreket akar. A szülés utáni egy év is kőkemény ikrekkel, egyel sem fáklyás menet, kettővel dupla annyi minden. Mert ha szerencséd van egyszerre kelnek, megtudod őket etetni egyszerre (ha anyatejesek, üveggel kicsit szerintem nehezebb kettőt egyszerre), ha nem akkor felváltva. Éjjel biztos jó móka, mire az egyik elalszik kel a másik... Ha ikreim lettek volna nyilván megtartjuk őket, de örültem amikor kiderült, hogy egy (a családban van sok ikerpár, esélyes volt, láttam mivel jár az ikrek, az első pár hónap kegyetlen nehéz velük...).
23/65 anonim válasza:
Látszik , hogy nem értesz hozzá , úgyhogy mindegy is, de egyeltalàn nem úgy működnek (szerencsére) a dolgok ahogy te elképzeled. Hiába van egy valag pénzed.
24/65 anonim válasza:
17-es Szerinted magánklinikán hogyan lesz egyszerre több embrió? Már ha lesz, és nem mindegy mikor. Az ikerterhességet ez sem garantálja, ha 2-3-at ültetnek be, lehet egyik sem marad meg.
25/65 A kérdező kommentje:
"nincs már magán meddőségi kezelés itthon" - Ki kell, hogy ábrándítsalak, ismerősöm nőgyógyász, és ahogy mondta: "Ebben van a legtöbb pénz. A végtelenségig lehet próbálkozni..."
2022. okt. 20. 19:43
26/65 anonim válasza:
Remek, nőgyógyász ismerősöd meg vérvétel alapján mondod a sok f.szágot
27/65 anonim válasza:
Mivel a természetesség híve vagyok, nem mennék bele. Milyen dolog beleavatkozni a természet rendjébe? Ne játszunk már Istent. Ha jönni akarnak az ikrek, jönnek. Ha nem, nem.
28/65 anonim válasza:
25-ös Ilyet normális orvos nem mond.
Amúgy meg lehet végtelenségig próbálkozni, csak minek!? Go to eleje, a hormonkezelés testileg/lelkileg megterhelő, nem beszélve az adott hónapok csalódásairól, arról, hogy pihenni kell 2 kezelés között, az újabb elhatározásról, és még mindig semmi nem garantálja, hogy ikrek lesznek.
29/65 anonim válasza:
Kókler, idióta orvos mond ilyet. Ha biztos vagy benne, hogy lehetséges magánba, akkor várjuk az orvos elérhetőségét!
30/65 anonim válasza:
Kérdező, ha ennyire biztos vagy a dolgodban, mi a kérdés?
Bírom az olyan kérdéseket, ahol kikérik mások véleményét, aztán elkezdenek vitázni, hogy mert de igenis. Akkor minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!