Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » VBAC-re készülök. Ki az aki...

VBAC-re készülök. Ki az aki magánklinikan szült ezzel a tervvel? Sikerült ? Melyik kórház ? Meg voltál elégedve ?

Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ehhez nem kell magánklinika. Én Győrben szültem így 9 éve, ráadásul az ügyeletes dokinál. Nem mondta, hogy nem lehet. Az viszont lényeges, hogy miért volt korábban császár. Nekem farfekvéses volt az első baba, így a másodiknál nem volt indokolt a császár.
2022. szept. 27. 10:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Magankorhazat szeretnek , nem volt jó élményem az előző szülésnél. Indított volt egyébként , szivhang esés miatt volt surgossegi csaszar
2022. szept. 27. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Azt tudni kell, hogy magánkórházban kisebb esélyed van, mint államiban. A magánkórháznak elsősorban a kifogástalan hírére kell figyelni. Ott még annyit sem kockáztatnak, mint az államiban.

Szent Imre nem jöhet szóba? Ha tudsz szerezni tartózkodási címet, így van a legjobb esélyed.

Megértem, ha az állami után rossz tapasztalatod van, de a vbac-et nem a magánkórház fogja megadni, ott csak a környezet más.

2022. szept. 27. 11:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen meg a Szern Imre merült fel. Nem tudom lakcímet szerezni de úgy hallottam talán az is járható út ha a terhesség alatt szent imres dokihoz járok
2022. szept. 27. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Én a szent Imrét nem ajánlom. Tudom az a híre hogy nagyon támogató és ez alapvetően így is van, de az utóbbi évben rengeteg orvos és szülésznő mondott fel, illetve még év végéig többen elmennek.

Szülésznőt ott meg egyébként lehet fogadni, szóval úgy talán még jó, ha eleve VBAC-re készülsz vele.

De nekem békebeli időkben is rossz a tapasztalatom a szent Imrével.

Én egyébként a maternityt ajánlom, ott is vannak támogató orvosok, például Vida doktorúr, de ha belépsz a csoportba ott mást is tudnak ajánlani.

A maganklinikákon azért sok a csaszar, mert sokan eleve azért mennek oda, mert pcs-t szeretnének, de tévhit hogy ezek ‘császárgyárak’, csak elvégzik ha azt kérik.

A maternityn sokaknak sikerült a VBAC, köztük több barátnőmnek is. Nekem és több ismerősömnek pedig az első hüvelyi szülés abszolút támogató módon.

2022. szept. 27. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keresd meg az adott magán kórház Facebook csoportját és ott keress rá hasonló kérdésre vagy tegyél fel egyet. Én csak a Maternityt ismerem, 2 császárom volt, de sokan szülnek ott természetesen is császár után. Konkrétan olyan orvost keress majd, aki támogatja.
2022. szept. 27. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Maternity, kizárólag. Rigó Doktornőt keresném fel :)

Lépj be a facebook csoportba.

2022. szept. 27. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!