VBAC-re készülök. Ki az aki magánklinikan szült ezzel a tervvel? Sikerült ? Melyik kórház ? Meg voltál elégedve ?
Azt tudni kell, hogy magánkórházban kisebb esélyed van, mint államiban. A magánkórháznak elsősorban a kifogástalan hírére kell figyelni. Ott még annyit sem kockáztatnak, mint az államiban.
Szent Imre nem jöhet szóba? Ha tudsz szerezni tartózkodási címet, így van a legjobb esélyed.
Megértem, ha az állami után rossz tapasztalatod van, de a vbac-et nem a magánkórház fogja megadni, ott csak a környezet más.
Én a szent Imrét nem ajánlom. Tudom az a híre hogy nagyon támogató és ez alapvetően így is van, de az utóbbi évben rengeteg orvos és szülésznő mondott fel, illetve még év végéig többen elmennek.
Szülésznőt ott meg egyébként lehet fogadni, szóval úgy talán még jó, ha eleve VBAC-re készülsz vele.
De nekem békebeli időkben is rossz a tapasztalatom a szent Imrével.
Én egyébként a maternityt ajánlom, ott is vannak támogató orvosok, például Vida doktorúr, de ha belépsz a csoportba ott mást is tudnak ajánlani.
A maganklinikákon azért sok a csaszar, mert sokan eleve azért mennek oda, mert pcs-t szeretnének, de tévhit hogy ezek ‘császárgyárak’, csak elvégzik ha azt kérik.
A maternityn sokaknak sikerült a VBAC, köztük több barátnőmnek is. Nekem és több ismerősömnek pedig az első hüvelyi szülés abszolút támogató módon.
Maternity, kizárólag. Rigó Doktornőt keresném fel :)
Lépj be a facebook csoportba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!