Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesten olyan doki aki...

Budapesten olyan doki aki vállal programozott császárt? Illetve olyan kórház/magánklinika ahol csinálnak ilyet?

Figyelt kérdés
Néztem a magánklinikákat, ott egyedül a Doktor Rose VIP csomagjánál láttam egyedül feltüntetve hogy szabadon választható a szülés módja. Viszont ár nem volt kiírva, nen VIP csomagban az egész terhesgondozás végig + a császár 890ezer (itt nem opcionális a császár, csak akkor csinálják ha elkerülhetetlen), így gondolom a VIPnél, ahol szabadon választhatok már milliós összegről lenne szó. Annyit azért nem szívesen költenék rá, persze ha nincs más akkor maradok annál, de gondoltan előtte körbeérdeklődöm, hátha valakinek van tapasztalata.
2013. febr. 5. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha magánklinika akkor a Rose, és dr Lintner Balázs. A legeslegjobb párosítás! :) Én fél éve szültem ott. Igen, valóban nem olcsó, de még a legalaoabb csomagban is benne van szinte minden, az első pozitív teszttől a szülésig mindenben segítenek. Van kétszeri szülésfelkészítő foglalkozás, egyágyas full felszerelt és exkluzív, külön fürdős szobában lehetsz a babával, kérésre apuka is veletek lehet éjjel-nappal. Napi háromszori a la carte étkezést biztosítanak neked, elvégzik ott helyben a további szükséges vizsgálatokat mind neked mind a babának. Miután hazamentél kimegy hozzátok, az otthonotokba egy csecsemős nővér vagy egy bába aki egyrészt vizitet tart másrészt szakszerű tanácsokkal lát el.

A legmodernebb gépeik vannak, 4D-s ultrahang és a többi. 0-24 órás ügyelet, mind telefonon mind személyesen.

Nagyon tudom ajánlani neked őket, csodás terhességem és szülésem volt amit nekik köszönhetek, ha jön a következő baba én tuti újra oda megyek! :)

2013. febr. 5. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Telki kòrházba volt programozott császárom.Dr Kosztin Árpád csinálta-egy tündér!!!20 perc alatt kivette ta gyermekemet,reggel megvolt a műtét!Délután sètáltam,este 1db fájdalomcsillapitòt kértem,mert.NEM fájt utána soha sem!!!A legjobb doki!!!Szuperek a csecsemösők!Szép a hely!Minden jo volt
2013. febr. 5. 22:50
 3/3 anonim ***** válasza:

A dr.Rose nagyon jó hely,dr.Illanitz Elemért vagy már az ajánlott Lintner doktort tudom ajánlani.

Nagyon szép környezet,kedves munkatársakat,szó szerint lesik minden kívánságodat.

2013. febr. 6. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!