Budapesten olyan doki aki vállal programozott császárt? Illetve olyan kórház/magánklinika ahol csinálnak ilyet?
Ha magánklinika akkor a Rose, és dr Lintner Balázs. A legeslegjobb párosítás! :) Én fél éve szültem ott. Igen, valóban nem olcsó, de még a legalaoabb csomagban is benne van szinte minden, az első pozitív teszttől a szülésig mindenben segítenek. Van kétszeri szülésfelkészítő foglalkozás, egyágyas full felszerelt és exkluzív, külön fürdős szobában lehetsz a babával, kérésre apuka is veletek lehet éjjel-nappal. Napi háromszori a la carte étkezést biztosítanak neked, elvégzik ott helyben a további szükséges vizsgálatokat mind neked mind a babának. Miután hazamentél kimegy hozzátok, az otthonotokba egy csecsemős nővér vagy egy bába aki egyrészt vizitet tart másrészt szakszerű tanácsokkal lát el.
A legmodernebb gépeik vannak, 4D-s ultrahang és a többi. 0-24 órás ügyelet, mind telefonon mind személyesen.
Nagyon tudom ajánlani neked őket, csodás terhességem és szülésem volt amit nekik köszönhetek, ha jön a következő baba én tuti újra oda megyek! :)
A dr.Rose nagyon jó hely,dr.Illanitz Elemért vagy már az ajánlott Lintner doktort tudom ajánlani.
Nagyon szép környezet,kedves munkatársakat,szó szerint lesik minden kívánságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!